Frukost

Äter frukost, ägg fill och musli, och väntar på kaffet som håller på att koka i köket. Har rivstartat min morgon med en powerworkout. Skönt, men gudarna ska veta att jag snoozade i trettio minuter innan jag tog mig ur sängen, ÅH jag dör, varför är jag så trött på morgonen? Har hittat en rätt smart app på telefonen med färdiga workouts, perfekt komplement till spinningcykeln och ett intensivt pass. Och eftersom det bara är funktionell träning behöver man bara en matta och sen är det bara att köra. Gjorde fem olika varianter av plankan, känner mig rätt trött faktiskt.



Goood morgon!


Onsdag 120411

Godmorgon!

Vaknade med lock i höger öra efter att ha svettats kopiösa mängder inatt. Håller jag på att bli sjuk? Hade ställt klockan på fem för att kliva upp för ett spinningpass men har på något sätt lyckas stänga av alarmet så jag vaknade av mig själv en timma senare. Scary! Tänk om jag hade försovit mig! Tur att jag har Esse hemma som är en levande liten väckarklocka, han sover minsann inte mycket längre än till sju så innan dess hade jag väl vaknat.

Var ute och sprang en liten runda igår tillsammans med min nya mobil. Slog igång Runkeeper och den var riktigt bra! "Nu ska jag bara" börsa ett par nya skor och en ny pulsklocka så är jag redo för löparvåren. Nu måste jag verkligen ta mig i kragen för att hålla kosten också, min mage krånglar igen, vilket inte är ett gott tecken. Och så det här jävulska godissuget som kommer med jämna mellanrum! Jämn blodsockernivå och lite jävlaranamma såhär 14 dagar så. Åh, suck.


Lyckostorm!

Godmorgon!

Jag haltade upp från sängen vid halv sju likt en krigsskadad. Dammade av brädan igår och åkte på fjället tillsammans med Lina. Världens skönaste puder! När vi kommit hem svidade vi om till kärringkläderna och påskade runt Grönfjäll.

Idag blåser det Lyckostorm i fjället och solen skiner! Har druckit morgonkaffet tillsammans med mamma och nu sitter vi och småpratar (ja, eller jag morgonsurfar väl). Esse har "lagat mat" i allrummet och kommer nu för att bjuda, han är väldigt givmild. Tidigare under morgonen har han hunnit riva ned hela påskriset med egenmålade ägg. Det sa pang! och sen låg hela kalaset i golvet. Otack är världens lön.


Hela huset går just nu och nynnar "det blåser en storm över jooorm, Lyckostoooorm".





Påskfrid

Det är längesedan jag bloggade. Punkt. Så länge sedan att jag var tvungen att återställa mitt lösenord. Fick akut lust att printa ned ett par ord.

Solen lyser in genom de stora fönstren i allrummet. Vi har supersemester i huset i Grönfjäll. Ett bra andningshål för ganska trötta småbarnsföräldrar, snart är vi redo att möta våren med ny energi! Jag sitter och dricker en kopp kaffe framtför Nyhetsmorgon, härliga Jenny Östergren! Solen har tagit ut sin rätt. Efter en snabb titt i spegeln imorse kunde jag konstatera att jag bränt mig på överläppen och att ansiktet antagit en kraftigt röd färg.
Strax är det dags för frukost. Vad gott det hade varit med fattiga riddare! Perfekt uppladdning inför dagens skidtur.



Jag återkommer! ;)


RSS 2.0