Smällkarameller

Lugnet har lagt sig på Movägen och de små har somnat utan blixtrar & dunder. Jag har gruvat så vansinnigt för Markus eftermiddagsveckor och sova-gott-stunden med barnen. Det visade sig dock att det inte var så mycket att oroa sig för, de somnade utan tårar och jag har till och med lyckats få lite kvalitetstid framför teve och dator med gott fika.




Två små smällkarameller i matchande kläder från Lindex. Skönt med tights och tröja! Tråkigt nog fanns de inte i mammastorlek ;)


Bröderna Bus

Esse har nyss somnat för natten, lite senare än vanligt, men är det fredag så är det. Wille somnade redan klockan halv åtta efter Pippi-maraton, fredagsgodis & popcorn. Och nu kommer Markus så nu får vi skynda oss att mysa lite för oss själva innan mat- och sovklockan ringer någon timme efter midnatt.

Trevlig helg!



Esse 6 veckor



Bröderna Bus!


Choklad

Idag ösregnar det här i Grönfjäll. På högre höjder har det dock snöat så topparna var alldeles vita imorse. Vi passar på att mysa inne och Wille & jag har hunnit baka både chokladkakor och chokladbollar medan Esse sovit i vagnen på altanen. Nu ska vi strax äta lunch innan vi ska åka till Dikanäs för att väga mini hos distriktssköterskan.







och usch för Sverigedemokraterna. Så himla dumt.

Läggdags

Nu är det snart läggdags för samtliga. Kvällarna är det bästa jag vet just nu, när alla sover och jag får krypa ned i sängen och njuta av att det faktiskt är... helt tyst! ;) Idag har Wille & jag klyvt ved och grävt potatis, varit till Díkanäs och köpt leksaker och ätit våfflor hos Elsbritt. Jag har även hunnit med att sova middag på kökssoffan.

Snart vaknar nog Esse som också sover middag, för att snart sova för natten igen. Mat & sov är melodin. Tack och lov känns det som att vardagen ändå börjar infinna sig, det tar trots allt en stund innan man kommer in i rutiner och dyl. Amning, blöjbyten, kräk och kampen om att få tiden att räcka till den stora med ändå jättelilla Wille. Men jag älskar mina barn! Jag älskar att vara mamma! Även om blodkärlen i ögonen är ovanligt markanta vissa dagar ;)



Godnatt säger vi då!



Att minnas



Vill passa på att berätta att vi tänder ett ljus för Markus pappa och Esses farfar Kent idag. Ett helt år. Vi saknar dig mer och mer för var dag som går!




5 veckor

Idag är vår lilla Esse hela fem veckor gammal! Tänk om de 18 dagar jag gick över hade gått så här fort ;) Just nu surfar jag lite, Wille skapar med modellera och Esse sover en snutt. Egentligen borde jag absolut inte sitta vid datorn eftersom jag måste packa innan vår kommande fjällresa imorgon, men hur är det då?

Wille har börjat på dagis igen efter ett långt sommarlov och idag lyckades vi faktiskt komma dit blott tjugo minuter för sent, helt fantastiskt tycker jag! Annars är jag totalt tankspridd, bara en sådan sak som att gå ifrån sina betalda varor på Konsum vittnar om att bristen på sömn och tankar om bröstmjölk är alldeles för många. Jag ska dock inte klaga, det har nyss börjat en ny säsong av Survivor och inatt visades det roligaste avsnittet av That 70's show på länge, "Jackie, I want you baaaackie". Trots att jag satt och gav di med sömndruckna ögon kunde jag inte låta bli att gapskratta. Lite guldkant på nätterna!

Nu vaknar björnen som sov, fram med maten! Tänkte förresten lägga ut ett par bilder, men tiden är knapp. Snart!



Mina fina pojkar!











Augusti 2010


Bebisvärlden

Oj, så länge sedan jag uppdaterade min blogg. Vi lever verkligen i bebisvärlden just nu och bloggtiden har inte riktigt funnits sedan vi kom hem. Det är verkligen fullt upp med två små barn och Wille har nog sett sina dvd filmer tre-fyra gånger om, och då har han en hög (så mycket för "begränsad" tv-tid).


Nä, nu ska Wille gå och duscha, Esse ska äta och jag ska förhoppningsvis komma ur pyjamasen innan klockan elva ;)



RSS 2.0