Vasaloppet

Låt oss redan nu börja hålla tummarna för min älskade vän E som ska svettas i nio mil och dricka blåbärssoppa hela söndagen. Jag skriver det nu, eftersom helgerna för det mesta spenderas med Cawarra och jag inte får så mycket tid över.


Så, Evelyn, åk som satan. Du vet att jag hejar på dig. Jag bjuder på öl när du kommer hem!


Peeling?

Det var min sista peeling. Jag ligger i soffan med ett rött svidande face. Varför blir jag straffad av gudarna hela tiden? Kunde inte ens njuta när jag tittade på hetingen i kustbevakarna. Mitt hemmaspa blev hemmatortryr och min nya aqua-gel luktar "vår och äldre herre" (?), nej, men dubbeldusch och det är äckligt nog. Har varit så sur att jag tänkte gå och lägga mig och avsluta myset, men föll offer för mitt bloggbegär.

Godnatt, jag är alldeles för röd och svidig i ansiktet för att kunna skriva mer.


Middag

Dags att svira om och bege sig iväg på middag, lyxig torsdag. W är även stolt ägare till ett par snygga vinterpjucks. Nu är det bara för honom att börja strutta runt, jag är beredd.


Your truck or mine?

Ja, jag gjorde något utöver det vanliga igår. Var på studiebesök på McLovins jobb. Han hade piffat till sig med en ny röd kepa, laddat upp med passande musik och hängt in en ny doftgran. Vad gör man inte för en tjej?

image24

Perfect day


"Just a perfect day,
Drink Sangria in the park,
And then later, when it gets dark,
We go home.
Just a perfect day,
Feed animals in the zoo
Then later, a movie, too,
And then home.

Oh it's such a perfect day,
I'm glad I spent it with you.
Oh such a perfect day,
You just keep me hanging on,
You just keep me hanging on.

Just a perfect day,
Problems all left alone,
Weekenders on our own.
It's such fun.
Just a perfect day,
You made me forget myself.
I thought I was someone else,
Someone good."

Lou Reed - Perfect day




W har varit superfnissig och lockig i håret. Han har struttat runt och varit i sin bästa form ever, min kille. Jag har städat, gympat, laddat ned min e-legitimation, ätit god mat och mått bra. Dagar som dessa ska det bli fler av.


Thank you

Nu fungerar min e-legitimation, smidigt! W ska äta gröt och jag ska snart dra på jobbet. Vilket party.


Blondinbella

Jag ska tipsa om en blogg som jag börjat läsa, Blondinbella. Är egentligen inte intresserad av det hon skriver, mer av debatten kring henne. Hennes vara eller icke vara, hur hon uppmärksammas i media på grund av sin blogg, som är mer hatad än älskad. Hon är bitvis provocerande, troligen är det därför hon har så många läsare . Titta in, kanske fascineras man, som jag, och bara måste läsa.


Mexicana

Ja, jag köpte cashewnötter mexicana, smarrigt. Och nu har jag vräkt i mig en bit smörgåstårta. Fuck, det går inte bra för mitt lag. Ätit är dock inte det enda jag gjort. Promenerade på isen i vårsolen, vilket vardagslyx. Så mitt samvete har varit rent idag och jag har varit lugn utan hysteriska utbrott, trots att jag lider av enorm pms. Måste vara mina mammanerver som motverkar galningen i mig.

E-legitimation

Varför fungerar inte säkerhetsprogrammet? Jag har ju installerat det flera gånger. Nu skulle jag behöva lite hjälp. McLovin? Någon?


The Hoff



W har shoppat loss från Rock.Paper.Scissors. Bra val tycker jag.

Människor

När man lever i ett parförhållande anser tydligen inte alla att man är enskilda individer, utan ser en klump med två huvuden. Vad händer då i en separation? Enkelt. Det ena huvudet faller bort och dör, finns inte mer. Jag tycker väldigt synd er som lever i denna skeva verklighetsuppfattning och som också låter den styra era beslut. Väldigt ledsamt, men tyvärr inte min förlust. Jag kan bara konstatera, inget att lipa över.


Så därför, till alla er, hör och häpna: JAG LEVER OCH MÅR BRA!


Viktklubb?

Jag har planer på  joina en viktklubb, som påstår sig funnit den ultimata lösningen på alla viktproblem. Enkelt, säger de. Tre steg;
1. Ät som en höna.
2. Skit som en elefant.
3. Repetera till du uppnått önskat resultat.

Medlemsskapet är nära.

Shibby

Ah, så jag har glömt att berätta att vi var nostalgiska framför teven i lördags, jag och Lovin. Såg i alla fall hälften av Dude, where's my car och tänkte på gymnasietiden som var en flott tid. Glädjen var gränslös, pengarna och spriten flödade. Vad säger man? Sweet.

Okej, tyck att jag är barnslig, men det är gärna så jag kommer ihåg mina tre gymnasieår. Jag försöker förtränga att jag gick i världens tråkigaste klass (förlåt mig, men så kul hade vi väl ändå inte?), att de flesta av våra lärare var superbajsnödiga, att vi hade en uppstoppad björn i korridoren..bara, att skitskolan hade mage att tvinga oss att lämna igen våra datorer som vi vårdat som våra egna barn i två år, när vi tog studenten. Varför denna grymhet?

Jag vet att det i alla fall finns en person som håller med mig, och trettiotre som inte gör det.


Måndag

Mötte vaktmästaren i morgonrocken. Nu rensar han frånluftskanaler, som tydligen ska finnas i min lägenhet. W sover i oljudet av hans arbete, utmattad efter sin helvetesfeber som slog till som en bomb inatt. Min stackars baby. På grund av lite sömn har jag vaknat på fel sida. Jag tänker inte dela med mig av receptet på Mariannekakan och tar här med ett farmorpoäng.

Kaka

Helger är alltid lika mysiga. Fåglarna kvittrar, solen skiner och man bara känner att nu måste jag baka något och sedan äta upp allt i min ensamhet. Jag har inkasserat två mammapoäng i helgen. Det första, när jag igår bakade en mariannekaka. Det andra, eftersom jag tänker lägga upp receptet här på bloggen.


Kalaset närmar sig med stormsteg

Låt oss hurra för W ännu en gång. Idag blir han nämligen 11 månader. Vi längtar till kalas.


Morgonen började tidigt och jag är fortfarande tjock i näsan. Förhoppningsvis blir det bra väder idag så vi kan ta en sväng i pulkan. Men först blir det en sväng på jobbet.

Idag var jag lagomt rolig va?

Ge mig...

...mer fett. Usch. Det känns som jag förfaller. Bara hamburgare och ingen gympa, dålig kombination. Nu är det i alla fall dags för lite soffa. Kanske en zip av McLovin, man vet ju aldrig. Inget umgänge med Cawarra i alla fall, som uppenbarligen har väldigt dåligt inflytande på mig.

Min lille krigare ligger och sover. Till alla er som firar ikväll; Fira att W tog sitt första steg igår. Hurra!

Senare...

Dvärgarna har inte barat hoppat i min säng. De har flyttat in i mitt huvud och slagit läger.

Torsdag

Det känns som att sju elaka dvärgar har hoppat och levt satan i min säng hela natten. Kan man ha en sådan huvudvärk annars?


Let's go hockey

image14

Tre påpälsade skönheter mot Dorotea, lite yeah yeah wow wow och hockey.

image15

Base skulle snyggas till innan hockeyn.

image16

This is it. Oj, vad vi heja.

image17

Det var hejsansvejsan.

image18

Helt plötsligt blev det innebandy...

image19

Men vissa ville snacka pöka istället...

image20
 
Väl ute på isen igen åkte Hansson på snöspö. Go Evelyn!

image21

Helt plötsligt ville alla brottas med Evelyn i snön. Kaos utbröt.

image22

Medan vissa bara tog det lugnt och njöt av den fina utsikten....

image23

...fortsatte tumultet på hårdare underlag.



Det här var hårt! Nu förstår jag hur hockeyfrun måste ha det.


Vinprovning

W beter sig som en viktigpetter vid matbordet idag. Av hans betende att döma kan man inte tro att han äter en leverpastejmacka och dricker vatten. Ser mer ut som att han är påväg att låta vinet skölja runt i munnen för att han sedan ska kunna betygsätta det med ett par solar. Vinprovning vid frukostbordet. Vilken liten herre.

Mer choklad

Jag har precis satt in en chokladkaka i ugnen. Har man promenerat så får man unna sig lite choklad. W har dock varit nyttig idag och ätit morot- och grahamsplättar. Nu sitter han och skrattar samtidigt som han bankar en chokladkaka på en gryta. Ljuv musik i mitt kök!

Eftersom jag skriver om choklad kan jag ju snabbt halka in på...gympa. Angående gympan imorgon: Vi träffas klockan 11 och tar en rask promenad. Hallen är dubbelbokad. Vi ses!


Nu ska jag frossa.

Mellanmål

Nu är det mellanmålsdags hos oss. W äter en mandarin innan gröten och jag smööörgås.

Carolina Gynning är inte guld

Carolina Gynning i all ära, men hon är ingen sångerska. Sorry.

Tjosan Kerstin

Ligger det i människans natur att känna ångest på måndagar? Varför inte skippa denna dag helt och hållet. Veckan kan gott och väl börja på tisdag. Tack och lov städade jag igår, vilket betyder att helgen inte passerat förgäves.

Jag har bestämt mig för att lägga Cawarra på hyllan ett tag. Vilken partykompis det har blivit helt plötsligt. McLovin också. Trots att vi tagit ett gemensamt beslut om att jag skulle rulla från hans lya efter söndagen, som en riktig soffpotatis, lyckades vi bara se på tv i två timmar totalt under helgen. Dålig planering. Nästa helg är det jag som ligger inne, pronto.

Som vanligt under helgen har jag varit dålig på att uppdatera. Därför har ni ju inte fått höra fortsättningen på hjärtedagen, som så högtidligt firades med pompa och ståt på Storgatan 53. Vilken alldeles fantastisk dag det blev, trots att McLovins häst var halt och han kom till fots. Ingen tussilago, men en stor röd bukett och en ask choklad. Precis lagom for love.

W firade också pussdagen på bästa sätt. Med plättar och bananmos tyckte han att det var en riktig höjdare, som vi måste göra om. Men nu sliter han i min morgonrock och säger åt mig att sluta med "den där skiten". Så vi hörs.

Valentin

Min lilla hårdrockare har namnsdag idag. Vi ska fira med plättar och äppelmos. Det är även den berömda puss-och smekdagen, I love. Kan inte förstå varför det finns så många som surar en dag som denna. När man ska vara crazy in love och bara ösa kärlek över varandra. Behöver ju faktiskt inte vara en pojk- eller flickvän. Alla har vi väl vänner som vi uppskattar?

Igår var kvällen innan dagen D. Det firades med god mat och en flaska Cawarra. Och nej, jag var inte ensam. Jag hade trevligt sällskap av Evelyn som stod vid grytan. Caroline kom senare och gjorde oss sällskap till efterrätten och ett glas Irish Coffe. W stod för underhållningen och var vid gott mod kvällen lång. Strax efter klockan nio gick vi båda till sängs. Nöjda efter en mysig kväll. 

Hur dagens planer ser ut? Ja, inte för att skryta men det här är stort! Här snackar vi romantik på högre plan...

Jag tänker mig McLovin ridandes på en stor ardennerhäst, den är vit. Naken kommer han galopperandes förbi skolan för att sedan hoppa över garaget och ställa sig utanför min lägenhet. Nedanför köksfönstret drar han fram sin lilla lilla mandolin och spelar en truddelutt. Önskvärda låtar? Tja, Do you love med med Amanda Jensen kanske, eller Saltbilen? Det är hans val. Sedan flaxar han upp till mitt fönster med en tussilago i sin mun. Vi kysser varandra och sen...


Jag återkommer efter "sen" med detaljer.

Trevlig alla hjärtans dag!


Ett ägg förlänger livet

Läget är stabilt efter en äggfrukost. Jag ska packa ned W i vagnen och spurta på gympan. Alla tappra mammor, ni kommer väl idag?


I'm on a mission!

Vilken mumsig dag det har varit hittils, trots att jag varit trött. Det är bara att rycka upp sig. Från och med nu är det slut på pyjamas- och intetvättahåretdagar. Min hängiga tid är inte nu!

Tisdag innebär jobbkväll. Ursäktar ni mig om jag säger att det känns drygt? Tackar ändå min lyckliga stjärna som gett mig orken att jobba lite då och då, vilket gör att jag kan vara hemma med W betydligt längre än om jag inte gjort det. Tiden från när W föddes har gått så snabbt. Han är redan mästare på grytlocksrock, har lockar i sitt hår, äter pölsa som ingen annan och fyller ett år den 23 mars. Tänk att det är ett år sedan jag låg på BB och skrek...


Jag ska slita av mig min kroppsstrumpa till underställ och byta om till något bekvämare, diska bort och kanske äta en smörgås till. Har jag fått mask kanske? Det går inte en minut utan att jag tänker på mat. Hoppas inte dessa tankar är här för att stanna. Då får jag verkligen se mig om efter en aktivitet som passar en upptagen mamma bra. Varför inte annonsera efter en älskare? På Yttermera hittade jag en förteckning där man enkelt kan se kaloriförbrukningen vid ett vanligt (eller varför inte ovanligt?) samlag, per timma.


Ta av kläder:
Med partnerns tillåtelse12
Utan partners tillåtelse187
Ta av behå:
Med två lugna händer7
Med en hand12
Med en skakande hand37
Med munnen85
Gå till sängs:
Lyfta partner15
Dra partner på golvet16
Användande av skateboard3
Få erektion:
För normalt frisk man1
Förlora erektionen14
Leta efter den115
Påsättande av kondom:
Med erektion6
Utan erektion315
Isättande av pessar:
Om kvinnan som gör det är erfaren6
Om kvinnan som gör det är icke erfaren73
Om en man gör det680
Lägg till (5) kalorier om ni behöver hämta tillbaka det från andra sidan rummet.
Inledning:
Försök att hitta klitoris8
Försök att hitta g-punkten92
Utan att bry sig0
Ställningar:
Italiensk - Man ovanpå, kvinna i köket26
Rysk - Kvinna under, man får tillåtelse55
Amerikansk - Båda ovanpå60
Bieffekter:
Studsande7
Glida omkring9
Seriösa sladdningar12
Whiplash27
Orgasm:
Riktig112
Fejkad315
Intensivitetsskala för orgasm:
Skorna flög av35
Ansiktsuttrycket ändrades inte1
Takten ökade nämnvärt6
Fågelsång - stora fåglar7
Fågelsång - små fåglar3
Jorden skakade30
Utdragning:
Efter orgasm1
Ögonblicket före orgasm500
Efter orgasmen:
Stanna i sängen18
Hoppa ut ur sängen36
Förklara varför du hoppade ut ur sängen816
Penisavund:
För kvinnor3
För män72
Ångest:
Trots ingen tidigare träning kom orgasmen lätt53
Sex på lunchen3
Uppsättande på företagets utgiftskonto50
Irritationsmoment:
Partnern visar plantor5
Partnern gullar med hunden under förspelet14
Partnern besöker badrummet för 8:de gången10
Partnern tar emot telefonsamtal7
Partnern ringer telefonsamtal40
Få en andra erektion:
Mellan 16 och 19 års ålder12
Mellan 20 och 2936
Mellan 30 och 39108
Mellan 40 och 49324
Mellan 50 och 59972
Över 60 års ålder2916
Ta på kläderna:
Tyst32
Bråttom98
Medan hennes man öppnar dörren1218
Bli avslöjad:
Av partners make/maka848
Av egen make/maka1096
Försök att förklara790
Försök att vara lugn1145
Hoppa ut ur sängen75
Klä sig i en enda rörelse500
Tacka partnern snabbt2


Det visar sig, enligt listan, att det förmodligen kommer att ge resultat att bli påkommen. Jag behöver två män. En make och en älskare. Rejäla män, som jag inte kan bära till sängen utan att bli svettig. I'm on a mission.


Sunk

Jag sitter och fyller i diverse blanketter, tittar på W som leker i grytskåpet och har happy tisdag. Tog två lila piller imorse därav min hemska huvudvärk. Idag blir en bra dag för en sunkmamma. Synd på det fina vädret...


Helgen har varit till belåtenhet. Ångrar dock att jag inte sov mer. Är mer än nöjd med McLovins insats. Han har underhållit mig hela helgen, humorn har flödat. Och kärleken. Planerar en hyllning till honom på alla hjärtans dag, frågan är hur.

Imorse kom det tårar...igen. Jag blir så less. Nu är det slutgrinat 2008, om jag så ska absolut-torr-spraya mina ögon. Stopp. Jag tänker inte sitta här och tycka synd om mig själv något mer. Mig är det faktiskt inte synd om. Jag har mozarella i kylskåpet, rena trosor, en varm säng och framförallt.... Under mitt köksbord sitter en liten person som mäter 75 centimeter och suger på ett grytlock. Det må vara påfrestande att vara mamma, men min W skulle jag inte byta mot något i hela världen.


F

Vilken sexy fucker jag är idag. Det var väl länge sedan jag kände mig så ofräsch...okej måndag. Men det är jävligt besvärligt att duscha, jag orkar inte. Eftersom påsvarianten inte fungerade återstår bara ett alternativ och det är alltså att balansera på ett ben, eller hugga av sig foten...varför inte, behöver jag den verkligen?

Har varit på dåligt humör också. Man skulle ju nästan kunna tro att det är pms, men nej nej. Det är det lila råttgiftet jag tvingas knapra i mig tre gånger om dagen. Jag blir mer sjuk av själva penicillinet än jag var innan, congratualtions.

Fick enorm ångest när jag tvingades konstatera att det enda ätbara som fanns i mitt kylskåp var barnmat i puréform och kolasås. Behöver man ett kylskåp överhuvudtaget? Är det inte ångestladdat att öppna det och se det gapa tomt? Eller så stoppar jag in lite av Ws leksaker kanske, för att fylla ut.


McLovin

Vilken dålig uppdatering det har varit de senaste dagarna. Jag har loggat in, börjat skriva, tänkt äh och stängt av. Jag är inte i form. Sov som en tegelsten inatt. Ni vet när man sover så hårt att man känner sig helt yr när man vaknar. Dubbla täcken hade jag också, utan att svettas.

Det är en fin dag, men jag är dömd att sitta i min trea på Storgatan i väntan på friskare tider. Vilken bajsnödig torsdag det kommer att bli, jävla torsdagar. Imorrn är det dock ljuv musik, med McLovin, som inte är ett namn på någon ny dildo, som man lätt skulle kunna tro. Jag veet att det var det ni tänkte... McLovin är ett kodnamn för något alldeles extra. Ni vet när man blir sådär...mm bombom i love (förklaringen gör det visst inte lättare).

Nu snöar det lite. Jag har disk-, städ- och hårångest.

Dagens

"Om jag tar dig på kuken, älskar du mig då?" Någon som råkade se på Outsiders igår? Helt klart är att det finns människor i detta land med böjelser åt alla håll, något som jag skall ha i åtanke när jag får för mig att jag är knäpp. För knäppare finns alltid, uppenbarligen. Därför har jag valt att berätta min historia, enjoy.

Jag har sovit otroligt gott inatt, vilken skönhetssömn. Morgonen börjar dock inte lika bra när jag får för mig att duscha. Tidigare har jag haft foten rakt ut från duschen, men det är både jobbigt och gör ont så jag tänker att jag ska testa en annan variant. Jag tejpar helt enkelt fast en påse runt foten. Först en fryspåse, sen en från HM, om det nu spelar någon roll. In i duschen, let's go, tänker jag. Detta är nog det dummaste jag gjort. För det begriper väl varenda jävel vad som händer när vattnet sakta strilar efter benet. Ja, tro inte att någon supertejp från Ica eller kasse från HM hindrar det från att rinna rakt ned i min omlindade fot. Så, där står jag, klockan 07.30 med foten i en HM kasse full med tre liter vatten. Men historien slutar inte här. Jag får panik, varpå jag hysteriskt försöker slita bort påsen från foten. Det svider som... Då visar det sig att tejpen från Ica råkar vara den segaste tejpen någonsin och jag får göra hål i påsarna för att vattnet ska rinna ut.

Samtidigt sitter en bebis på tio månader och tittar på sin mamma. Han tänker: "Henne ska jag se upp till hela livet!".

Mitt turnéliv

Helgens turné gick till Dorotea och dess bedårande sjukstuga. Jag har fått en ny kompis i läkaren Mats. Förmodligen dansade jag alldeles för mycket förra helgen, varpå min fot sa stopp. Men det finns inget som lite penicillin inte botar. Nu mår jag som en pingla igen, låt turnén fortsätta, bring it.







Nu lägger jag upp lite bilder från förra helgen. Se och njut. Vilket turnéliv!


image11
 
Älskade Evelyn och ett glas rött. Vi är redo för kvällen.

image5

Min fina Carro.

image6

Ett försök att få en gruppbild...men visst saknas någon?

image7

Elin, i love.

image8

Markus och jag, freda.

image9

Jag och Evelyn hittade en riktig lirare på dansen, en oslipad diamant. Vi blev kära.

image10

Grabbarna vid vårt bord. Där hade vi det bra kan jag lova.



Ny dag, nya tankar

Jag sitter hemma och funderar. W drar ett trummsolo i grytskåpet samtidigt han smaskar på ett värmeljus. Hans hejarop är numera: "Vägra mat!". Som vanligt sliter jag mitt hår och funderar, varför, why, warum, utan att komma fram till någon lösning. Jag måste skaffa mig fler mammavänner.


Lyssnar på någon skitig technokanal. Känner mig absolut inte på partyhumör, mest bara kluven. Jag är väl inte direkt känd för att tänka innan jag handlar... Kan inte Eva Rusz ringa mig och komma med någon tjusig lösning på alla mina relationsproblem.


RSS 2.0