Vilka sötbollar!



Gulliga Erika mailade bilder från helgens 70-års kalas. Här nedan kramar Wille om Emil. Vilka sötbollar!






Trevlig helg!

"For those about to go to Globen...

...ni har gjort vinterns investering!".

Yes, nu är det bestämt. Vi åker och ser AC/DC den 20/2 i Globen.



Spännande!

Yoggi Delikatess, Inte min dröm

..mardröm till och med. Jag köpte fyra små "yoggis" med smak av bär förra veckan på grund av mitt sväljproblem. Två av dem åt Wille och jag till frukost imorse. Den ena av oss mer förtjust än den andra.

Finns det någon som njuter av att sätta en tesked socker till munnnen? Vart tog fruktsmaken vägen? Ärligt talat så har jag aldrig förstått syftet med delikatess yoghurt. Är man sugen på vit choklad (som faktiskt är en av smakerna) kan man väl lika gärna köpa en chokladbit?

Även om jag ska medge att jag också föll för frestelsen av ren nyfikenhet. Men jag kommer aldrig köpa hem det igen, då kommer jag måste köra Willes eltandborste dygnet runt.


Kofta Kossa





Bild:
Maxomorra


Söt och prisvärd kofta från Maxomorra. Hade den funnits i Willes storlek hade den hamnat i hans garderob direkt.

Finne

Jag har fått en finne lagom till helgen. Varför Varför Varför kan jag aldrig växa upp och bli en kvinna så jag slipper dessa tonårsgrejer.

Oj, den här bloggen börjar bli ganska ytlig.

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 2

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 15  

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.



Okej då. Från pölsastång till kanariefågel. Exotiskt om inte annat.


Skinny jeans.

Idag har jag mina skinny jeans. Jag kallar dem det bara för att jag känner mig som en pölsastång i dem, men efter en liten garderobsstökning... here we go! Jag får helt enkelt hålla mig från saker som kan orsaka trubbel i magen, typ lök... eller allt, så jag inte spräcker dem.

Jag vet att det är knäppt.



Godmorgon!

Napoleon Dynamite

Jag skulle ha haft den här tröjan. Bara för att vi fyller år på samma dag, jag och John Heder. Men också för att...haha jag vet inte. Om jag nu var en utklädningsperson (vilket jag inte är, jag är alldeles för booring) skulle jag nog vara Napoleon Dynamite på halloween.




Bild: Black Book


Men anyway: Evelyn, dräkten här är till dig:



Och Markus, jag betalar bra om du bär denna på lördag, pleeeease!


Snusk

Markus bombar mig med snuskiga historier och har lyckats skicka fyra stycken på mindre än tre minuter. Jag förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna denna snusk/humor-terror.

Nu kommer ett sms till med en trumpetfanfar.

Vad står på? Ska jag våga mig hem ikväll?


Onsdag

Idag fryser jag mer än vanligt och sitter med tjocka kläder framför skärmen. Är hungrig också, trots en timma till lunch. Väldigt jobbigt. Dagen har ändå varit bra, trots att jag stressade som en galning imorse. Börjar faktiskt tro att jag stressar mer ju längre tid jag har på mig på morgonen. Imorse steg jag upp strax innan sex och man kan ju tycka att jag bör hinna väcka och ge Wille frukost innan klockan nio...

...men det är på håret. Every day!

Effektivitet

Nu har jag pluggat i nästan två timmar och kommit en bra bit på mitt nästa uppdrag. Mitt enda problem nu är att begränsa mig, ibland känns det som att jag skulle kunna sväva iväg i hur många sidor som helst. Trevligt om det kunde hända på bloggen någon gång, eller hur?




Godnatt!

Tisdag

Det är så kallt här på jobbet att jag överväger att ta på mig vantarna. Jag har absolut noll cirkulation i mina händer!

Ikväll kommer Evelyn förbi på middag. Jag ska göra en god gryta och försöka att "inte gå ifrån"...  (Okej, jag ber om ursäkt för det lilla interna skämtet). Kanske ska jag också orka baka någon slags kaka. Faktum är att jag bakade småkakor under mina två helvetesveckor hemma. Jag var så fruktansvärt sugen på att tillverka något i köket att jag bakade små runda kakor med pärlsocker på. Det är nog den värsta typ av självplågeri jag utsatt mig för.

Men de här "detox"-veckorna har ändå fått mig att må väldigt bra. Jag är piggare nu än någonsin, fantastiskt! Skönt skönt skönt att få rensa systemet... även om jag hade kunna gjort någon väldigt illa när det förtärdes pizza i vardagsrummet tre dagar efter min operation.

Julklappstankar






Wille önskar sig julklappar från Babyshop.
Just nu är det fri frakt dessutom!

Måndag

Dagen har börjat otroligt bra och nu sitter jag på jobbet. Det går bra, visst känns det i halsen, men jag känner mig pigg och full med energi. Ska bli skönt att träna ikväll också, det är tre veckor sedan. Jag har bara promenerat och krattat löv, så det är välbehövligt.


Nu tror jag att jag ska beställa en digitalkamera. Det behöver vi!


En bra söndag

Vi myser i soffan framför en film. Kom hem från Grönfjäll för ungefär en timma sedan och nu har Wille somnat. Jag har verkligen haft en toppendag, med födelsedagstårta och familjemys. Nu ska jag ta fram min fina burk med cookies som jag fick av Sussi och svulla.

Imorgon är det jobb som gäller och det känns fantastiskt bra. Det är skönt att jag äntligen blivit bättre och att saker och ting kan återgå till det normala. Jag ska till och med träna imorgon, spännande!







Förresten! Vi var på världens trevligaste 70-års kalas igår och det spelades och sjöng, jättebra!

Puss!

I know.

Tillbaka efter ett lagomt blogguppehåll. Ibland blir jag bara så spyless på alla bloggar. "Hej bloggen..bla bla". Så då struntar jag i det helt enkelt, svårare är det inte. Jag vet att jag är dödstråkig, men det är faktiskt så jag känner mig nu. Men det är okej att vara tråkig, så därför tänker jag vara det ett tag till.

Söndag

Jag har stigit upp för ungefär två timmar sedan. Har skickat in mitt första arbete till min lärare (det blev skitbra!) gjort av med lite för mycket pengar på nätet och ätit en glamourös frukost bestående av en skål yoghurt.

Nu har jag i alla fall fått svaret på mitt bultande öra. Jag har fått en infektion i operationssåret, tjohej! Det är därför det inte läker som det ska, varför jag måste överdosera värktabletterna som jag egentligen helst av allt skulle slippa eftersom min mage blir helt crazy. Nu har jag fått penicillin, som förhoppningsvis ska hjälpa, så det är bara att hålla tummarna.


När det här är över då kommer jag och min hals bli lyckliga tillsammans.

Efterfest?

Av tidpunkten att döma skulle man kunna tro att jag är på efterfest. Så är inte fallet...

Sanningen är att jag bara är några sekunder från att hugga av mig örat eller huvudet, vad som helst, för att få bort den här bultande värken. Jag har valt att sätta mig vid datorn för att tänka på annat. Om det går bra? Nja, jag tror inte ens "The return of Blondinbella" skulle få mig på andra tankar. Det här är ett helvete.




 


< Det är bara mitt blonda svall som fattas. Bilden kommer förresten från Drogutbildning.se. Lite scary.

AC/DC


Markus bara äälskar AC/DC och har precis klickat hem en t-shirt till Wille. Så nu bor det två lovers i det här huset. Jag? Inga kommentarer.




Bilder: Evilout.




Godnatt.

Torsdag

Idag har jag verkligen tråkigt. Jag skulle inte klivit upp så tidigt, det hade gjort dagen kortare... Nu har jag gjort allt; varit ute, försökt äta äggröra, sett tusen avsnitt av Vänner, surfat.

Och jag saknar Wille, som bor hos Johan i veckan. Men ikväll ska vi ses, det ska bli mysigt!




Mammas pussgurka!

God(?)morgon

Godmorgon. Jag vet inte varför jag är vaken. Eller jo(!) det vet jag. Jag vaknade av att örat bultade frenetiskt. Det är faktiskt nästan det som är värst just nu: (bortsett från att inte kunna äta ett skit) mitt öra. I och för sig är det sex år sedan (gud vad tiden går) sedan jag tog bort den första, men jag kan verkligen inte komma ihåg att det gjorde så ont i örat... bla.

Vet ni vad jag måste göra idag? Gå ut och hämta posten. Och kanske gå en liten liten promenad upp på affären, jag måste verkligen ha luft och en ny smak på provivan. Björnbär var ingen höjdare.



Trevlig dag

Angry



Denna video sammanfattar ungefär min känsla över pizzaätningen som ägde rum i vårt vardagsrum.
Godnatt

Pizza

Markus och Reine ska äta pizza till middag. Ska jag skratta eller gråta? Eller bara gå och dra något gammalt över mig.






Bild: Aftonbladet.

Pizzahelvete. Typ det äckligaste man kan äta i hela värden. En rund platt grej full med gift. Jävligt äckligt.

(vet inte om den här metoden fungerar särskilt bra).

Okej.

Jag skriver det igen, jag läser Företagsekonomi och uppgiften jag har framför mig nu är att skriva en uppsats där jag förklarar det första momentet i studieboken. Det går jättebra, idéerna sprutar och jag känner mig verkligen på gång. Nu har jag suttit och skrivit sedan mitt förra inlägg, så nu är det dags för någon typ av paus. På grund av mitt tillstånd innebär den här "pausen" inte något smarrigt fika eller liknande. Kanske lite proviva och ett stolpiller?




Gud, jag känner mig så sjukt sexig att jag dör.




Hej igen

Hej igen. Jag sitter åter vid datorn, egentligen inte för att blogga utan för att skriva klart min uppsats. Två timmar hade jag tänkt orka... Ja, vad ska jag annars göra liksom?

Tack

Tack för "krya-på-kommentarerna"! (om jag varit ett fan av smileys hade det varit en just här). 

 Idag är jag döende. Vaknade halv fem och kunde inte sova, tittade på teve och läste lite. Somnade vid halv sju och vaknade nu. Jag är hungrig, har dödsont och kan inte prata. Det enda jag egentligen kan göra, förutom att sitta på toan och se på teve, är att skriva i bloggen. Därför kommer mina inlägg framöver bara handla om hur ont jag har och synd det är om mig, vilket förhoppningvis resulterar i att ni tycker jävligt synd om mig också...

Det enda jag kan tänka på nu är mig själv och min smärta...(mer egoistisk än vanligt alltså). Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till, hur länge ska det dröja innan jag kan äta något? JAG KAN KNAPPT DRICKA!!! Kunde jag inte bara få blivit sövd under denna läkningsprocess...

Vädret är fint ute, men vad spelar det för roll? Jag sitter i sängen och tycker synd om mig själv samtidigt som jag håller på att skrumpna ihop till ett litet russin tack vare avsaknaden av vätska.



Okej, nu räcker det på ett par timmar...  med klagandet alltså.


Ha en trevlig dag. DET HAR INTE JAG! (om ni undrar).

Jag är ett vrak

Jag är ett vrak, men jag lever. Äntligen har jag noll halsmandlar, äntligen. Markus hämtade mig imorse så jag har spenderat dagen i soffan/sängen. Ni anar inte hur fruktansvärt hungrig jag är, jag skulle lätt kunna äta en häst...men det går ju inte. Inte ens soppa... Idag har jag ätit en mosad banan blandat med mosade ostkrokar. Vidrigt, är kanske ordet ni tänker på, men jag tycker det var gott. Lite salt, precis vad jag behövde.

Det är konstigt hur stor tid jag lägger ned på att äta och tänka på mat. Jag känner mig helt deppad eftersom jag inte ens kan ta en nattmacka. Eller en chokladbit. Aja, jag överlever.



Frågan jag ställer mig nu är om jag måste fly hemmet eftersom Markus införskaffat "The best of Micke Dubois" typ. Kanske skrattar jag om jag druckit väldigt mycket rödvin...men bara kanske. Hur som helst är det maraton här hemma.

Är det inte Sällskapsresan är det Ronny & Ragge... och nu Svullo, fantastiskt! Jag skulle nog tjatat till mig lite starkare värktabletter ändå...

Söndag










Här är det fullt upp. Jag sitter förkovrad i studierna och Wille springer runt med en liten borste och hojtar. Mitt ansikte är naturligtvis brännskadat efter gårdagens solning. Det svider. Förvånad?

Godmorgon.

"JAS-plan och bistånd!?"

Jag sitter och pluggar lite. Svettas sjukt mycket efter mitt besök i solariet tidigare idag. Nu kom Sussi på den briljanta idén att vi ska göra skagenröra... vi och vi förresten. Jag kan smaka av.

Lite sommar

Idag är precis en dag när man önskar lite värme. Här kommer ett par bilder från sommaren 2008. Snart ska jag och Wille åka till farmor och äta lunch.




Voukarn













Trevlig helg!

Alkolås

Det här var småkul. Kanske något som blogg.se skulle införa? Och även Sony Ericsson...

PAX


Vi hittade ett par varmare höst/vinterskor till Wille på BA:s. Fina och lätta. Såg ut ungefär såhär:






Bild: Brandos

Annars då?

Annars då? Wille var het som en kastrull inatt och är därför hemma från dagis idag. Jag jobbar mellan ett och sju så sjuklingen är hos sin snälla farmor till Johan slutar klockan fyra. Willes farmor Annica är verkligen en klippa och ställer alltid upp, verkligen toppen!

Annars då? Bra, fantastiskt! Jag har varit effektiv och tvättat en massa under morgonen, ätit god lunch och bytt sängkläder. Det finns inget bättre än att komma hem till ett städat hus... och inget värre än att komma hem till ett bombnedslag (det har hänt fleera gånger). Ni vet hur det är va? Bajsblöjor och haklappar överallt, disk, några skor som inte passar till dagens kläder och så hela boksamlingen i hallen efter att Wille önskar lässtund samtidigt som ytterkläderna ska på. Det känns inte så överdrivet bombat när jag åker på jobbet, men när jag kommer hem är det så illa att jag lika gärna skulle kunna ta upp en tändsticka (ja, jag är verkligen så här dramatisk).


Annars då? Semester på fredag. Wihooooo. Jag ska, tillsammans med en dam från museet, följa med pappa och titta på restaureringen av samevistet i Voukarn, som han jobbat med hela sommaren. 



Bild: Västerbottens Museum




Annars då? Idag kommer min studielitteratur. Here we go!


Tio

Jag var på jobbet sju minuter i tio. Var ska jag rita korset?

Jajaja

"Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det så att ingen hör
känner mig som om jag var 13 och kär
men jag vill göra sånt som vuxna gör
vårt pussel passar, legot lägger sig själv
aldrig förut har det varit så
vi kommer inte längre än till hallen ikväll
vi behåller bara skorna på

jajaja....

är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det på bussen hem
åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel
så du får lura i mig vad som helst
ända sedan dan vi träffades har vi varit dem
de som lämnar festen innan två
så vi kommer inte längre än till hallen ikväll
jag behåller bara skorna på

jajaja..."



Jag sitter i sängen och lyssnar på lite kvällsmusik. Det är väldigt harmoniskt och det enda som stör mig just nu är mitt svidande ansikte. Jag fick ett ryck och baddade ansiktet med någon slags rengöringssprit som jag fått av mamma sedan länge tillbaka. Det är svårt att säga om det är bra eller inte, men känslan mellan fingrarna säger att jag överdoserade lite. Kanske blir det jag som tappar ansiktet.


Godnatt.

Arbetsdagen slut...

...och det är underbart skönt. Hem till huset och Wille. Markus jobbar kväll, så jag får spendera kvällen med Rachel, Joey och Chandler med flera.

En liten önskelista...

Jag firar snart min tjugoandra födelsedag och någon godhjärtad människa får gärna slå in något av detta och komma förbi. Väldigt tacksamt!





Multirandig halsduk Wedins Accent
Duffel LaRedoute
Stövlar Din Sko
Skinnhandskar H&M

Robbans Rockabilly Circus

I lördags gick vi en sväng på raggarklubben. Där mötte vi Robert, sångare i Robbans Rockabilly Circus. Jag undrar hur han skulle summera sin spelning... Jag vet i alla fall hur jag skulle gjort det: Fett!

När vi gick hem strax innan klockan två, gjorde vi ett snabbstopp hos Johan & Therese för lite kvällsfika. Det var nog den mackan som räddade mig från huvudvärken igår.


Tusen tack för en lyckad kväll.
Och tack till Robban som var allt annat än "stel" på scenen.








Måndag

Jag är fortfarande blond. Väldigt blond. Det var en prövning att sitta hos frisören och jag var väl inte alltför nöjd när jag gick därifrån. I nästan tre och en halv timma satt jag och bläddrade i skvallertidningen och modemagasin. I vanliga fall tar det inte så lång tid att klippa och färga en utväxt, men...

Efter några foliepaket kom en bestämd dam in på salongen. Hennes dotter hade klippt sig ett par timmar tidigare och var inte nöjd med frisörens insats. "Det är inte som på bilden" sa mamman och den försynta frisören bad henne och dottern återkomma på trettio minuter så skulle de få hjälp. Detta innebar att jag fick vänta. I nästan en timma satt jag med inpackning och såg minuterna och min nödvändiga shopping rinna iväg.



Hur som helst. Jag är blond. Lite apelsin, men mest blond. Och efter 40 minuters spring på stan har Wille en vinteroverall, mössa och halksockar. Väldigt effektivt.


Jag tänkte bara...

...önska er en trevlig helg. För ni vet ju hur jag är nu när jag bor i hus. Jag är så upptagen med att skura golvet, putsa fönster, baka kakor och springa runt med dammvippan att jag helt enkelt inte har tid att sitta framför datorn (tänk om det ändå var sant).



Snart ska jag och Wille ta en sväng förbi BAs för att köpa något litet till Knut.

Trevlig helg.


Lök

Det smakar väldigt mycket lök i min mun. Förstår om Markus inte vill ge mig en fredagspuss när jag kommer hem. Jag äter ohälsosamt mycket lök och har ibland önskat att jag blev en i mitt nästa liv, helst en röd. Tur att jag fortfarande har kvar lite Listerine. Antar att jag måste skölja några gånger för säkerhets skull... det kanske blir lite love. Det är ju trots allt fredag.

Carolina


Hur snygg är hon inte då? Ska köpa nya numret av Plaza Kvinna det första jag gör efter jobbet!




Bild: Plazakvinna

Tiramisu

Fredagsfikat på jobbet bestod av Tiramisu och jag har alldeles nyss glufsat i mig min lilla bägare. Det känns bra att det är fredag, inte bara för att det bjuds på fika, utan också för att vi har en mysig helg att se fram emot. Imorgon åker vi nämligen ned till Övik. Vi ska ut och äta med min släkt, då det är evigheter sedan vi träffades. Jag har inte träffat min kusin Erik på två år. Han bor i Norge med sin fästmö. Det ska även bli spännande att träffa det lilla charmtrollet Knut.

Senare på dagen ska jag klippa mig. Det är mer än välbehövligt, jag står inte ut med mitt hår i en vecka till! För en stund hade jag planer på att göra det mörkare, men kom på att det kanske inte passar mig. Dock är det flera stycken som blivit brunetter nyligen med strålande resultat och det gör mig så avundsjuk. Men det faktum att jag är en fegis gör sannolikheten för att jag ska kliva ut från frisören med mörka lockar minimal.

Vi har även ärenden som måste avklaras i form av shopping till Wille. Vinterkläder och ordentliga skor är det viktigaste. Såg att Emma köpt en jättefin overall från Didriksson till sin dotter och jag blev faktiskt sugen på att titta på någon liknande till Wille. Jag gillar bloggar som ger tips och inspiration!

I övrigt är det väl det vanliga. Halksockar och byxor. Wille avverkar nämligen en hel drös med byxor på en vecka, plus att han växer som ett skott. När jag städade garderoben tidigare i veckan lade jag undan nästan en kartong med urväxta kläder, som nu får ligga nedpackade under en tid. En väldigt lång tid.






Något annat fredag den 3 oktober? Markus föräldrar kommer på middag ikväll, det ska bli trevligt. Dock har jag drömt mardrömmar om vandrande fläskfiléer och brända grytor. Allt är som vanligt med andra ord.

Kamera

Vet ni? Jag funderar på att köpa en kamera till Markus, för jag vill så gärna ge honom något... Och för att jag faktiskt förstörde hans för ett par veckor sedan. Jag har dåligt samvete, men jag försöker förtränga det hela tiden. Mest dåligt mår jag när jag tänker på hur jag reagerat om han kommit hem från en blöt kväll med en trasig kamera och telefon tillhörande mig. Jag hade blivit topp tunnor rasande, det finns inte så många andra sätt att säga det på. Varför måste jag alltid vara den onda?



Bild: NetOnNet

Tror ni han blir besviken om den blir rosa?
(Gud, jag är så självisk!)

Tack!

Jag uppskattar verkligen den anonyma kommentar som alldeles nyss trillade in på min blogg. Absolut Torr, jättebra, jag har provat. Kan man använda den mellan och under brösten också?

En väldigt god morgon (men svettig natt)

Jag har ett problem. Det stavas svett.

I en veckas tid har jag svettats kopiöst under nätterna. Jag förstår inte varför, men vet att det inte beror på att det är varmt i inne, för det är det inte. Snarare tvärtom. Hur som helst är det ofräscht. Jag är plaskblöt när jag vaknar och börjar därefter frysa för att sedan bli tvingad att duscha.

Det tar tid också. Jag sover hellre än att duscha, men duschar naturligtvis hellre än att lukta svett. Så frågan är nu hur jag ska bli kvitt mitt problem. Man skulle kunna tänka att det är hormonellt. Är jag på väg in i någon tidig fas av klimakteriet? Eller har mina svettkörtlar bara börjat jobba hårdare?

Så länge det bara är på nätterna är det väl okej, det kan jag leva med. Men när min bh börjar rosta sönder söker jag professionell hjälp.


Simply Irresistable

Någon som sett Simply Irresistable med Sarah Michelle Gellar? Jag såg den flera tusen gånger när jag gick i högstadiet. Jag var olyckligt kär i Jesper och det kändes som livets undergång. Hur som helst, vilken kärleksfilm! Har ni sett den? Ni kanske till och med har den hemma? Vill ni låna ut?

De här frågorna vänder sig inte till Markus eftersom han inte ens sett Ika i Rutan och fortfarande är övertygad om att jag växt upp med Fjällteve.




Jag ska erkänna...

Det här inlägget blev det aldrig någon sanning av. Varför? För att plättlaggen bestämt sig för att hata mig just under denna dag och att jag verkligen inte ville riskera att bränna ned huset vi hyr. Så, vi åt rester istället. Ni kanske undrar varför jag berättar det. Oviktigt vetande, kanske ni tänker. Nej, för mig är det mycket mer. Om inte jag hade varit så enormt stressad hade jag undvikit att bränna plättarna och därmed besparat mitt lilla hjärta den stora påfrestning som vredesutbrottet faktiskt orsakade. Jag måste alltså lära mig att tagga ned.

Igår var det nästan samma sak med mina ugnsgratinerade grönsaker, så idag sätter jag P. Är det därför jag är så trött kanske? Är jag stressad trots att jag egentligen inte har speciellt mycket att göra? Eller är jag bara arg på allt som handlar om mat?




Ikväll ska jag göra kasslergryta. Och jävlar ta kasslern om den inte blir god!



Jag tror precis jag fann lösningen i samma veva som jag granskade ovanstående mening. Anger management.

Förresten...

På tal om Lindex. Vad är grejen med deras otäcka reklam? Jag blir rädd varje gång jag ser den annars så vackra Caroline Winberg superrödhårig.





Bild: Expressen

Onsdag

Jag känner enorm tillfredsställelse idag eftersom det var städat när jag vaknade, räkningarna var betalade och viktiga papper sorterade i pärmar. Finns det något bättre?

Igår var dock en hektisk dag och man skulle nästan kunna tro att morgonen skulle sluta lika illa som gårdagen, men inte då. Imorse gick allt harmoniskt till väga och jag dog lite av stolthet när Wille med klar stämma sa "Tack" när jag gav honom smörgåsen vid frukostbordet. Naturligtvis ringde jag hela världen för att berätta.

Wille har inte pratat speciellt mycket. Han säger "mamma", "pappa" och "huvva!". Sedan är det inte så mycket mer, men igår möttes jag av ett "hej hej!" när jag hämtade honom på dagis och så det stora lilla ordet "tack" imorse. Fantastiskt! Jag blir helt till mig när jag märker hur han förstår, efterliknar och vill upptäcka saker. Att följa honom under utvecklingen är helt enkelt fantastiskt (det finns inget annat ord som bättre förklarar hur jag känner).

Jag är med andra ord en väldigt stolt mamma idag.
Fantastiskt! (igen).



Bild: Lindex


Och äntligen kan Wille börja använda kläderna jag köpte från Lindex för ett bra tag sedan. Liiite stort bara.

RSS 2.0