Tisdag

Jag har haft en skön en skön mittiveckanledighet och därmed har Wille fått premiäråka på sina nya skidor. Inte utan några små tårar dock, men vi skulle absolut göra det igen sa han. "Kortare stavar och hos mormor" bestämde vi.

Under eftermiddagen städade jag huset så jag blev alldeles svettig och sedan följdes Wille och jag på hans utvecklingssamtal som gick utmärkt. Därefter bjöd Markus mormor oss på god middag och kaffe med kaka. Vi har en himla tur att bli bjudna på en massa god mat hela tiden, igår åt vi exempelvis lax hos Katrin :) Markus har en härlig och kärleksfull familj!


Per är här och hälsar på, jag har inte sett honom sedan juletiden. Nu ska vi dricka te och mysa ner oss framför nya Wallander :)


Torsdag, inte min dag

Jag förstår varför hatet mot lapplisor är utbrett i vårt land. Själv sitter jag och svär över en p-bot som fanns på rutan imorse. 600 kronor. Mamma & pappa brukar jämt stå på samma plats och har aaaaldrig fått böter. Men jag, jag fick naturligtvis en känga på grund av datumet. Markus bara suckade när jag ringde ett upprört samtal till honom imorse. Det är precis som han tycker att det är typiskt mig och faktiskt så känns det nästan lite så. Typiskt mig.

Nu har Wille låst in sig på toan så jag ska försöka dyrka upp låset innan vi beger oss ut på stan.


Hej!




Med en enkel tulipan...

Igår hade vi kalas här hemma eftersom Wille fyllde stora killen. Igår, 13.47, var det alltså tre år sedan han föddes i Lycksele, 52 cm lång och med en vikt på 4325 g. Och nästa år får vi förhoppningsvis njuta av ett sommarkalas också ;)

Idag ska vi ta bilen och åka ned till Övik eftersom jag är ledig. Lika bra att passa på när vädret ändå inte är speciellt bra och jag jobbar till helgen. Vi stannar nog där till imorgon och ska framförallt hälsa på morfar & mormor och morbror Isak.




Wille i VK. Och Allehandan.


Zipper

Dragkedjan på Willes fina fleecejacka från nanook fuckade upp sig rejält idag och gick sönder, bara sådär. Precis lagom till våren. Mest irriterad är jag nog över att jag är oförmögen att laga den själv, får sända den till min farmor och tro på mirakel. Det är stoora problem vi talar om.! ;)

Jag har nyss kommit från jobbet och har precis ätit en filtallrik och borde ta en järntablett som jag blev ordinerad en vecka tillbaka. Dock var det först idag jag hämtade ut dem och det för att jag är rädd att få ont i magen. Känns som det bökar och stökar nog mycket där inne utan jobbiga gaser. Och egentligen känner jag mig inte trött... än. Köpte lite c-vitamin idag också i hopp om att jag inte behöver smittas mer av jobbig snuva och diverse förkylnings symptom.



Godnatt. Klockan 07.00 ska jag infinna mig på jobbet så det är bäst att sova.

Måndag

Ännu en ny vecka. Jag jobbar återigen ett kvällspass och jag gillar det. Det är skönt att vara hemma på morgonen med Wille, äta frukost i lugn och ro, gå ut i solen eller bara vara inne och pyssla. Dagar med vårsol är verkligen värt allt just nu.

Vi har ägnat morgonen åt porslinsmålning. Wille var jätteduktig och tog fram den lilla konstnären i sig. Och voila! Nu står en liten födelsedagspresent till någon på tork. Kul!




Wille 5 månader. Känns otroligt att han varit så liten..


Söndag

Vi har haft sovmorgon här hemma. Jag börjar inte jobba förrän klockan tre så vi har dragit oss i sängen. Finns inget bättre! Markus hade turen att känna två sparkar från den inneboende, helt fantastiskt. I förra veckan när Wille och jag läste saga lade Wille handen på magen. Precis då kom en kraftig spark. Jag frågade Wille om han kände och han nickade storögt. Så mysigt! Nu är det inte bara jag som känner av livet där inne. Och tiden springer fram, snart två veckor över halvtid. Vips, är sommaren här!



Åh, vad jag älskar vår lilla familj!


Lördag

Godmorgon! Oj, det är visst längesedan jag printade ned något i bloggen, har en hel del att göra och dagarna jag är ledig vill vi mest mysa, därav bloggtorkan ett tag. Ja, men nog om det.

Jag sitter och dricker en kopp te och äter en rostad franska med skagenröra som jag gjorde igår. Gud vad gott! Har varit så himla sugen på allt vad skaldjur heter under en tid, så nu frossar jag! Är tokförkyld eller något, vet inte vad jag drabbats av faktiskt. Näsan, ögat, örat, ja det känns som jag befinner mig i en plåtburk. Det värsta är att jag måste sova med munnen öppen under natten, och andas och flåsa eftersom näsan är helt kaputt. Jag hatar det! Speciellt när munnen känns som sandpapper när jag vaknar. Gud, det är det äckligaste jag vet!


Nu ska jag gå och leta fram lite kläder, ta näsdroppar och spatsera på jobbet!





Wille! Det finns ingen som gör mig så stolt! Vilken fantastisk liten människa :)

Puss!


RSS 2.0