Peppar Peppar!

Morgonen har, hör & häpna, varit otroligt organiserad. Medan Esse sovit i vagnen har jag och Wille varit på lekparken samt cyklat lite utanför huset. Jag har startat en tvättmaskin och gjort ugnspannkaka med kanel & äpple som nu står i ugnen. Vilken skön förmiddag!

Hösten har verkligen kommit och vi var rosiga om kinderna efter vi varit ute. Tvyärr blåser det lite, men solen har tittat fram så det blir nog en fin måndag. Vi har inga direkta planer, men dagarna är ändå fulltecknade när man är hemma med pojkarna.

Pannkakan klar, dags att äta lunch!

Hej

Lördag

Vi tog en liten sovmorgon här på Movägen imorse, så jag har nyss ätit frukost och gjort oss i ordning för dagen. Jag & Esse är solo idag. Wille kommer inte hem förrän i eftermiddag då han är på dop med Johan och Markus är och jagar.

Medan jag ätit gröt till frukost har Esse ätit fingrar och naglar. Han håller snart på att äta upp sina stackars knytnävar. Drömde inatt att han hade två gigantiska framtänder helt plötsligt och jag fick tårfyllt säga adjö till mina bröstvårtor för gott. Förhoppningsvis dröjer nog tänderna ett tag... om jag nu inte mot all förmodan börjat drömma sanndrömmar.

Planerna idag är alltså inte många. Vi ska ut och gå såklart eftersom Esse sover bäst ute i friska luften med vagnen i rörelse. Sedan får vi se om vi har turen att få möta upp Esses syssling Alice med familj. Och Isak kommer hit ikväll också, lilla hantverkarn. Han ska hjälpa oss med ett par saker i huset.



Ciao

Ännu en dag

Esse sover ute, men nu hör jag hundskall vilket betyder att han snart lär vakna. Det gör inget, han har sovit i två timmar och ska väl snart äta. Jag har varit ute på en rask promenad och kört lite hemmastyrketräning (det finns inte ord för hur töntigt det känns att åla runt på vardagsrumsmattan och svettas, men vad gör man när tiden inte räcker till?). Helt klart är att mina magmuskler är så gott som bortblåsta, jag hittar dem ingenstans. Förhoppningsvis kommer de åter en dag...

Egentligen skulle jag inte sitta här utan gå och duscha innan mat- och sovklockan ringer, men det är så avkopplande att få surfa runt lite (och naturligtvis spana runt på diverse bloggar ;).

Nä, trevlig helg. Nu ska jag fundera ut någon god fredagsmiddag så jag har något att längta till. Mums!


Äntligen fredag

Trots att jag har "lördag hela veckan" är jag tacksam när fredag kommer. Veckan har gått otroligt fort och smidigt (inget att gruva sig för alltså) och igår åkte Wille till Johan och ska vara där över helgen. Idag är Markus ledig och det känns såklart jättemysigt. Vi ska ut på en promenad strax och senare ikväll kommer Evelyn & Daniel för att göra oss sällskap till middag. Trevligt! Det är längesedan vi hade middagsgäster, orken har väl inte varit på topp direkt, men nu börjar den komma åter. Idag är jag faktiskt extra utvilad eftersom Esse bestämde sig för att sova ända till klockan halv fem. Egentligen har jag brukat väcka honom under natten (de gånger han inte vaknat själv) för att amma honom, då det tog en stund innan han började gå upp i vikt. Nu har han dock ökat  ordentligt så då släpper jag tyglarna lite. Och inget är väl bättre än en utvilad mamma?

Nä, dags för en snabb promenad. Flås och svett!

Trevlig helg!

RSS 2.0