.

image2

tennis

Jag funderar på om jag ska gå på övervåningen och dricka lite likör. Det är en fest där och jag är bjuden. Har precis sagt godnatt till W som har ätit allt annat än nyttigt idag, min love.


Ingen tenniskväll. Jag är förkyld.

Shayne Ward, i love. Imorrn ska jag gå och steka i solariet, läckert.

Något annat? Finns mycket annat, men inget jag orkar skriva om.
och jag vet att du läser min blogg, festlig va?



The way I are.

Har äntligen lyckas ladda ned The way i are med Timbaland, Nephew remix, och den är absolut jättebra. W står och gräver i en kökslåda och hans mat står i mikron, så nu blir det lunch. Har precis återhämtat mig efter en attack, av något slag. Magen. Ryggen. En promenad har jag också hunnit med, inte långt men luften var frisk och det gjorde mig gott.

Jag kan inte säga så mycket om gårdagen. Goes around comes around, eller vad är det man säger? Det är länge sedan jag kände mig så liten. Antar att detta är en del av framtiden och att jag någonstans måste förstå. Jag är bara förtvivlad just nu och väldigt väldigt ledsen. Känner mig skamsen och fylld med skuld. Nej. Jag avslutar mina funderingar, min bikt, här just nu. Mina tankar upphör inte, men jag måste låta mig själv vila.



He walks away,
The sun goes down,
He takes the day but I'm grown,
And in this grey, in this blue shade
My tears dry on their own

godnatt frida.

nu somnar jag till världens finaste musik. tänker på mina kära.

tears dry on their own

Mycket bättre. Jo, det kan bara bli bättre. Ws feber är nästan borta, det verkade som han hade sin febertopp på julafton. Tycker dock att han var på väldigt bra humör. Jag är förkyld idag och har mensvärk, det känns väldigt mysigt. Sitter i min säng och skriver på min nya laptop. Har precis varit ute med skotern en sväng, prövat pers vrålåk och nu har jag ätit en peppis med lite brie.

Veckan har gått så fort...bara runnit iväg. Imorgon är det fredag och nyårshelg. Jaja. Känns underbart att brorsan är hemma faktiskt, tror att vi kan få riktigt trevligt på nyår.

Jag är Slim idag eftersom mitt underställ är en storlek för liten, eller jag en storlek för stor. Känner mig som latexmannen. Väldigt sexigt. Kanske en tänkbar outfit till nyårskvällen? Bekvämt om inte annat.

Ska vara hemma och svulla en vecka, sen tilbaka till mitt äckliga kvällsjobb. Vad gör man inte? Jag kan berätta att man inte blir miljonär av att vara föräldraledig.



Lyssnar på leona lewis, moment like this, sweet.


whatever it takes

Wherever it is, I'll fly
Whatever it takes, I'll try
So don't pay no mind
To whatever people say
Whenever it is in my life
Know that I will be on time
'Cause you know why
There's no standing in our way

bra, tror jag.

femton minuters promenad hem. jag är hungrig som satan. varför varför varför åt jag inte mer till lunch? eller varför åt jag inte middag..kanske. Föör, jag hade fullt upp med att städa hela köket. W rev ned en ugnsform och jag skar mig på lillfingret, vilken röra.

och snart är det jul. hur känns det? bra, tror jag.


Noll.

Jag har noll julstämning. Noll. Idag drack jag glögg i soffan och tänkte att den skulle komma krypande, men icke. Har slängt iväg en beställning på två julklappar till W. En skatecap från Knuckleheads och en t-shirt från Minimate, han kommer bli ursnygg. Själv har jag inte önskat mig något, alla vet ju att det jag önskar mest av allt är ett nytt vardagsrum och av någon anledning känns den önskan lite svår att uppfylla. Ikea har en perfekt bokhylla och mediabänk som bara skulle bara vara så..mm! Ut med det gamla!

Imorgon har jag gympan också och jag har likaså där noll inspiration. Noll. Hur ska jag bära mig åt? När jag försöker sätta ihop ett program går det bara åt fanders... Ja, jag har ju några veckor på mig innan vårterminen drar igång...

Mamma! Imorrn ska jag till mamma, det hade jag helt glömt bort. Vi ska baka peppisar och mysa på.

ciao

RSS 2.0