Sunny day

Vilken härlig dag. Balkongdörren står öppen, Markus klipper gräset, Wille tar en tupplur och jag ska plocka undan lite och sätta mig i solen en stund. Ikväll blir det morsdagsmiddag hos Markus föräldrar och hela hans släkt. Väcktes inatt av ett sms av min vän "over there". Hon hade sett Obama med fru och fått gratis whiskey för tusen spänn. Tack och lov att hon kommer hem snart, så vi slipper sakna henne mer.

Vilken toppenhelg jag haft!


Beautiful

Eftersom jag inte har någon kamera får jag stjäla bilder från VK. Susann och Per var så vackra, klassiskt och snyggt! I love!


Mitt i veckan

Final countdown. Om en vecka tentar jag av biologin. Håll tummarna.
Nu har jag en liten paus innan det är dags för ett ryck till och sedan dra på jobbet för en kvällstur. 



ciao

 
Tack carrobarro för alla fina bilder. Jag skrattade. Men Markus var inte lika förtjust... han tyckte det var samma motiv på nästan alla bilder...hm? ;)

One year


Strax över ett år.

Tiden går fort fram. Minnen stannar kvar.


Jag tänker på dig Karolina



Batman

Visste ni att Batman bor på Lokvägen 12? Jo, det stämmer. Idag har vi en välbehövlig städdag tillsammans och då och då har vi paus för att sjunga med till Makka Pakka Song.





Söndag


Well, heeello. Jag kokar en majskolv och har precis kommit in efter ett besök i lekparken med Wille. Tjo, vad helgen var kul förresten!




Söndag

Halv tio och ännu en söndag har passerat. Vi har kommit in för en stund sedan efter att spenderat precis hela dagen utomhus i strålande väder. Nu ska jag dricka en kopp te och imorgon ska jag, hör och häpna, ut i skogen med pappa och röja.

Godnatt!


Lördag

Det blåser och vi har precis grillat hamburgare. Nu ska jag dra på mig arbetshandskarna och gå ut och kasta lite ved. Lite aktivitet kan ju inte skada.



Tiden rinner iväg

Återigen en dag som spenderats på altanen framför den här förbannade datorn. Väldigt tråkigt att inte kunna vara ute och njuta av solen som resten av familjen. Varmt som ett helvete är det också och jag funderar på om jag kanske ska gå och duscha så inte Markus vänder i farten när han klivit ur bilen.

Det är extremt synd att den här byn ligger så galet till att det inte ens går att ta en stackars liten promenad. Är det inte baaara nedför är det baaaara uppför och för lata människor som mig själv är det en väldigt dålig kombination. Det var dagens bortförklaring.

Fredag







26 månader










Torsdag

Jag sitter hemma i solen på altanen, äter vindruvor och skriver på mitt arbete. Wille och mamma är ute och krattar, pappa bygger utanför och Zeus springer omkring med ett vedträ. Det är lika harmoniskt som vanligt att komma hem och det ska bli skönt att stanna här ett par dagar.

ciao


Måndag

Jag tog precis död på en mygga som flaxade omkring i vårat hus. Och har precis gjort en tjälknöl samtidigt som jag funderar över det faktum att jag troligtvis fått bihåleinflammation. Jag verkligen älskar mitt immunförsvar. På mig kan man tjäna pengar.

godnatt

RSS 2.0