Ett brev på bloggen

Hej Evelyn! Jag är så glad att du fått ett jobb, you go girl! Här är det full rulle och jag hade verkligen behövt lite smakråd just nu. Mitt nuvarande, skäggiga smakråd orkar helt enkelt inte med mig och mitt tjat längre. Kom hem snart! Jag har laddat upp med cawarra. Kanske skriver jag ett "i love wow-sms" inatt.

Kommer du ihåg den här bilden? Det var den här gången när vi skulle försöka se normala ut på kort, det vill säga inga grimaser och dylikt. Well, vi försökte i alla fall!

Pussar!




Sweet love

Här är det lite kaos. Jag har målat naglar, rakat ben och armhålor, noppat ögonbryn... ja men ni vet. Vi ska på bröllop idag: Hurra, länge leve kärleken! Det är Emma och Magnus som gifter sig och jag förmodar att det kommer att bli en väldigt vacker tillställning.


Jag hoppas på en underbar dag och att knapparna på mina nyinköpta byxor håller. Har faktiskt lyxat till det och inhandlat en ny parfym också så jag sitter just nu och luktar på mig själv. Love!





Sunny

Wille och jag spenderade eftermiddagen i solen på älven då jag varit ledig idag. Vi åt ostmackor, drack varm choklad och tog sedan en lång promenad som slutade på biblioteket där vi lånade två böcker var. Nu har Wille somnat och jag ska dricka en kopp te och läsa några stycken. Vilken harmonisk kväll! Imorgon börjar jag inte jobba förrän klockan ett vilket betyder att vi har hela förmiddagen på oss att vara ute. Den här årstiden är verkligen toppen!

Jeans

Okej, nu kommer något ännu mer crazy. Jag och dagens outfit. Nja, inte "dagens" det är lördagens. Flera timmar innan den där bloody maryn. Jeansen jag har på mig är inte populära hos min kille. Jag brukar ha dem bara för att provocera honom och för att jag faktiskt gillar dem. Trots att jag är ensam om det.



Torsdag efter helgen

Helgen i huvudstaden var crazy. Showen i Globen var verkligen bra, trots att jag och Caroline inte satt bredvid de mest hängivna och rockiga fansen klappade vi och sjöng med. När konserten var slut virrade vi tillbaka till hotellet, drog en burgare och somnade.

Lördagen var den mest galna dagen under 2009. Efter en attackshopping utan dess like försökte vi oss på att hitta något lugnt och mysigt ställe för att äta en sen lunch och avnjuta ett glas vin. Det slutade med att jag och Carro hamnade i hotellbaren sugande på en Bloody Mary. Vem som helst skulle ha förstått att det skulle slutat med snubblande inne på Golden Hits och en dunkande huvudvärk dagen efter. Om det är jag på bilden nedan? Nej, nej! Det är min väldigt håriga och oansvariga dubbelgångare.



Quick

Jag lunchbloggar, woho! Eller vi kan ju "whohoa" över att jag bloggar övervuvudtaget, det har varit liite segt kan jag erkänna de senaste dagarna, veckorna, månaderna... Onsdag, I feel fine! Jobbade igår och jobbar idag och imorgon. Nu är jag, som sagt, hemma på lunch och har precis vräkt i mig resterna sedan gårdagens middag. Och på fredag drar vi ju ner till stockholmo för att bo på ett väldigt flott hotell och bara strö pengar omkring oss... typ. Det har dock varit så himla mycket problem med biljetterna vi beställt att vi ska vara glada om vi kommer dit överhuvudtaget.


Vi hörs hörrni.

Det kunde varit jag...

Så sitter jag och surfar lite och skrattar för mig själv...





...sen tänker jag det-kunde-varit-jag-tanken. "Man kanske kunde skriva dubbelsäng...?"
Haaa.

Svammel

Jag är så otroligt huslig. Två dagar i rad har jag lagat god och ätbar mat. Det skulle firas med en vinare. Nej, jag bara skämtar (vilket tycks vara viktigt att poängtera). Ärligt talat tror jag att jag är påväg mot något bloggsammanbrott likt en värre typ av tonårstrots. Det enda jag vill skriva i den här bloggen just nu är en massa skit som jag går och tänker på.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Men visst skulle det vara kul om jag blev helt crazy i bloggen? Kul för alla utom mig själv såklart, men det kan jag bjuda på kanske.. Den här "passagen" är urtråkig och idag har jag faktiskt inte haft något att göra, noll, zero, nada! Ett tag övervägde jag till och med att börja klippa och klistra recept samt att stryka örngott, men då kände jag att det var lika bra att slänga sig ned på golvet och vila en stund. Jag har uppenbarligen blivit för huslig för mitt eget bästa.




Förresten, den här låten är jättebra... om man blundar och skippar musikvideon.



Tisdag

Idag är en dag när det känns som att min röv bara växer och växer och jag inte kan göra något för att stoppa det. Jag har drömt snurrigt och osammanhängande, näsan rinner och det är tungt i bröstet. Solen skiner dock ute och jag har lämnat Wille på dagis (jo, man måste ha barnomsorg när man befinner sig "mellan två jobb"). Och jag har handlat, skrivit lite och planerat lite inför framtiden.

När jag trodde att det inte fanns mer att hurra för igår fick jag en underbar gåva av en lika underbar och betydelsefull vän. Tusen tack!



I wish

Jag har ju så länge önskat mig en axelbandslös klänning, men på grund av mina lökar har det aldrig blivit av. Nu suktar jag igen. I love rea.


Pimpinette Sasha- Silver dress



Titta in hos Bubbelrooom!

 

Ett hurra (!) till.

Jag ska aldrig ha en datapaus igen eftersom jag hinner missa en hel del på bara en vecka. Alldeles nyss läste jag att det finns ytterligare saker att hurra för idag, nämligen Marlene och hennes familj.

Hurra! och puss på er!


Hurra

- För att jag fick MVG i slutbetyg. Det är jag värd.
- För att vi hade världens mysigaste kväll igår med varm choklad och kanelbullar.
- För att jag äntligen är färdig med alla intyg som ska skickas in till a-kassan.
- För att jag har en skön dag med världens finaste son.
- För att jag ska jobba onsdag och torsdag.
- För att det är allahjärtansdag på lördag och därmed Willes namnsdag.



- För att jag har underbara människor omkring mig som gör mig på bra humör!



Hurra!



Alive

Ja, jag lever och har inte lämnat bloggvärlden. Jag har helt enkelt haft fullt upp med mitt eget och blir ibland så less på min blogg och alla andras bloggar. Jag orkar inte surfar runt så mycket längre, det skrivs så mycket skit.

Hur som helst mår jag och mina nära bra. Jag jobbar idag, men går en delad tur vilket betyder att jag är hemma till halv tre för att sedan jobba till nio ikväll. Som ni alla kanske vet springvikarierar jag sedan årsskiftet som vårdbiträde. Tiden innan arbetade jag som telefonist, men på grund av omorganisationer bestämdes att företagets verksamhet skulle flyttas och jag hade ingen lust att flytta med. Inom en snar framtid kommer jag dock att börja jobba med innesälj i Vilhelmina. Som alltid inför nya utmaningar är jag spänd och full av förväntan. Dock innebär tjänsten mycket tid hemifrån, men det är väl värt ett försök och jag ser framemot att få ny erfarenhet och inta ny kunskap. Så grattis till mig!

Under min "bloggfria" period har jag hunnit med det mesta. Gudarna ska veta att det inte är så lätt att springvikariera när man är van vid scheman och rutin. Vår vardag har verkligen blivit upp och ned, dock inte på ett negativt sätt. Jag har mycket fin tid med min son och har avslutat kursen jag läst under hösten.

Samtidigt som vi försöker hitta en vardag i en bitvis kaosartad tillvaro har jag hunnit med diverse pinsamheter som att få bensinstopp ett par hundra meter efter dagishämtning och låst in mig på en pizzeria i Vilhelmina. Det sistnämnda var något utöver det vanliga och hade det inte varit för att min så väldigt uppmärksamma mamma hört mitt rop på hjälp hade jag suttit där än idag. Jag tackar min lyckliga stjärna.



That's it.


RSS 2.0