090919

Vi har sorg. I lördags den 19 september somnade Markus pappa in och lämnade ett stort tomrum efter sig. Jag känner mig så ledsen. För Markus, för hans fina familj, för alla vänner... för alla som älskat. 

 


"När en blomma bryts av i sin vackraste blom
blir marken så trist och fruktansvärt tom
men kanske ändå att det någonstanns finns
en äng eller undangömd skreva
dit blommor som brutits för tidigt får komma
och fortsätta växa och leva"



Onsdag

Jag vaknade väldigt tidigt imorse. Min telefon har stört mig hela natten, "låg batterinivå", så tillslut var jag tvungen att kliva upp, har massor att göra!


Godmorgon






Brand new day

Jag har någon slags lunch just nu. Men herregud vilken seg dag det är idag trots att vädret är fantastiskt! Sitter och tänker på allt annat än det jag faktiskt håller på med. Mina tankar svävar iväg till vardagsrummet, en ny tevebänk, tyget till kökssoffan, kanske måste gardinerna bytas? Avloppet måste rensas. Nej, jag har inte putsat fönster i år, något år, så nu vet ni det.

Evelyn, jag saknar dig verkligen jättemycket, men det är tur att vi inte pluggar tillsammans just nu. Då har jag en känsla av att vi kanske, men bara kanske, skulle sitta och dricka kaffe istället. Tester har visat att vi har dåligt inflytande på varandra ;)





Sunday

Wille och jag tog en välförtjänt sovmorgon imorse. Det känns som att det är evigheter sedan vi bara kunde ligga kvar i sängen utan några "måsten" att göra. Igår tog vi bussen ned till Umeå. Sist Wille åkte buss var när vi besökte Elin när han var blott fem månader. Igår var bussresan mycket mer behaglig, vi fikade, Wille somnade och sedan var vi framme!

Idag har vi väl inga direkta planer. Jag tänkte baka lite bröd, göra lite höst ute och rensa i garaget. Men som sagt, det kan sluta med att jag gjort absolut noll, vilket är ganska skönt också eftersom en ny vecka stundar.







An apple a day...

" La mamma, la mamma! Pläpple vatten, pläpplepläpp da, pläpple komma!". Här hemma går vi igenom Arkimedes princip och tittar med fascination på ett halvätet äpple som flyter omkring i en skål i diskhon. Wille laborerar hejvilt. Vilken kille, mammas kille!



Ett rum och kök för ett blivande geni


Early

Jag fick en attack och köpte Fibes oh Fibes 1987. Love love love! Så det här blir en mycket bra dag och nu måste jag cykla iväg på jobbet.

Hejs!




Solo

Vet ni? Den finaste låten jag vet är Jag hatar att jag älskar dig av Håkan Hellström. För ett par år sedan lyssnade jag jättemycket på Håkan jag gjorde en kopia av min skiva och gav den till min vän Karolina. Av henne fick jag The Knife, Deep Cuts när jag fyllde år. Vad mysigt det är med skivor ändå... nu är det bara Youtube, Spotify... Jag har förresten Heartbeats som alarmsignal. I och för sig är det som upplagt för att börja hysa starkt hat gentemot det spåret efter en tid...

Jag har haft en fin dag även om jag måste medge att jag blev lite nedslagen när jag kom hem och var helt ensam. Det hör verkligen inte till vanligheten. Jag ska hyra en kletig kärleksfilm och försöka nå botten på min gigantiska godispåse som jag fick av Markus häromdagen. Jag kommer att lyckas, tro mig!






 










Adjöken!


Quicky


Se så fina vi var i helgen. Ni vet jag och mina gruppbilder... ;)


Grateful

Idag är ingen vanlig dag. Jag har ont i huvudet och i magen samtidigt som jag försöker skriva klart de sista uppgifterna om kemisk jämvikt. Vaknade helt förstörd av en otäck dröm jag haft och var oerhört glad att Wille och Markus låg bredvid mig och snusade i sängen.

Jag är så tacksam. Tacksam över att jag har så fina människor omkring mig, familj och vänner. Jag är glad över att jag träffat Markus, glad över att ha honom vid min sida. Denna fantastiskt fina man som är så oerhört snäll, så glad och så full av kärlek och omtanke. Jag är tacksam över att ha en frisk, stark liten son som med sina 95 centimetrar berikar mitt liv och gör mig till världens stoltaste mor.

Tack!



RSS 2.0