Mitt första.

Hej min blogg.

Jag känner mig lite ovan, har inte kommit in i rätta bloggandan än. Förut skrev jag så himla mycket, hade aldrig problem att hitta ord, men... äh, var inte orolig. Jag kommer snart igång.

Hur som helst så har helgen varit till belåtenhet. Ja, jag medger att jag låter dyster, men det kändes bara så oerhört arbetsamt igårkväll. Det är bra med jobb. Jobba vill alla göra, och jag tycker att det är trevligt att jobba, men jag kan aldrig säga nej. För två veckor sedan lovade jag ställa upp och ta 10-16 passet idag, och har inte varit speciellt känslosam över det förrän igårkväll.

Satan. Det kändes verkligen satan. Att behöva kliva upp halv sju och sätta sig i bilen. Att avsluta helgen med att jobba, no no. Men.. här sitter jag. Och det känns mycket bättre idag. 
 

Örnsköldsvik. Bjöd på lite shopping, mest för Willes del. Det är alltid roligt att shoppa till min lilla snygging och han fick nya jeans, en snygg cardigan och en liten gubbkeps, bland annat. Måste säga att jag är imponerad över barnutbudet, framförallt på Lindex. Det finns jättemycket härliga färger för billig peng. Ws snygga molnoverall kommer ju också därifrån, bra.

Och vad fick jag? Ett par glansiga leggins och en smal guldkedja, det var allt. Hade inte ro att prova en massa kläder, även fast jag känner att jag är i stort behov av tillskott i min garderob. Ett par snygga stövlar och en kappa skulle i alla fall inte skada.

Fredagen var i alla fall supermysig. Emma, Wille och jag drog en pizza på Il Padrino, spanade på cheerleading dvd och strosade en liten sväng på stan. Mys. Roligt för w att träffa sin gudmor, det är ju inte allt för ofta.


Se där! Nu har jag lyckats knåpa ihop några rader. Ja, vad säger man "det tar sig...".

Ciao.


jag gör som alla andra

och skaffar en blogg. trots att vi inte har internet och jag inte har tid. kul. hälsa mig välkommen! nu ska jag lämna en stor godispåsen till D på hennes skrivbord, som en överraskning...och ett förlåt för att jag har petat på hennes telefon. hem och på ica. godnatt. imorrn är jag här igen. min blogg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0