Rolling dice

Lyssnar lite på Anna Bergendahls nya album och är verkligen inte imponerad. Tråkigt, det hade ju kunna varit jättebra. Wille ligger på en kudde på golvet och jag hade tänkt att lyfta lite i dammsugaren, men vet inte om jag orkar. Har gjort flera försök med vårt tredje rum sovrum också, rummet där flyttkartongerna fortfarande trängs och dammet ligger tjockt. Skulle helst av allt vilja ställa in en fin spjälsäng med grönprickiga sängkläder, en mysig fotölj, en läslampa, sätta upp ett par bokhyllor och fylla dem med massa fint. Det hade ju varit mysigt att titta på under tiden som är kvar ;)


Starry Eyed

Jag har lyckas spräcka mina favoritmysbyxor från nike som varit i min ägo sedan klass åtta. Sorgligt, med tanke på att de var ett av totalt fyra byxpar som passar mig just nu. Jag skulle lätt kunna klicka hem en hel hög med kläder för en växande bebismage men med tanke på hur jag kände över mammakläderna efter Willes födelse ska jag försöka köpa så lite som möjligt. Det var först sommaren 2009 som jag kunde känna mig bekväm i tunika och a-linjeformat igen utan att få den där gravidkänslan.  

Annars mår jag jättebra. Pigg & frisk. Precis som jag vill ha det. Känner mig så otroligt mycket fräschare nu än när jag väntade Wille. Varför vet jag egentligen inte, men jag känner mig lugnare, har precis flyttat till ett ställe som passar oss perfekt för tillfället och har ett jobb som jag trivs otroligt bra med. Under förra graviditeten satt jag på rumpan åtta timmar per dag och även om det kan verka slött var det väldigt påfrestande. Mitt nuvarande arbete passar mig mycket bättre!

Nu ska jag slappa lite innan jag börjar jobba klockan tre, på måndag går vi in i vecka 26 ;)



Au revoir.

RSS 2.0