Long time.

Jag är nog världens sämsta bloggerska (heter det så?) - that's me. Egentligen finns det en väldigt enkel anledning till att jag nästa aldrig uppdaterar min blogg - vi har inget internet, så det så.

Idag, tisdag. Väldigt tråkig dag. W sov urdåligt ute på balkongen eftersom det pågår ett rivningsarbete strax nedanför vår lägenhet. Vilket buller. W blev hur som helst ledsen som en sill och började gråta tröstlöst. Det gick inte med tutten, inte med vaggsång eller puttinutt, inte ens bröstet (!) dög. Så, jag har varit trött idag. W, å andra sidan, har varit superpigg, som han druckit redbull eller nått.


The "E-kupa"

Okej, måste bara berätta: Var in på Twilfit igår och lärde mig något nytt om mig själv. Jag måste tänka på min rygg. Jag måste köpa en riktig behå. Jag har, helt plötsligt, E-kupa. Sjukt.

party on

klunk.
det bästa som finns är nog att ta ett par jäääärn med en god vän (och med en blogg). Störtskönt! Adjö amningstider, party on!





Utbränd?

Jag vet, det låter störtlöjligt. En vecka med lugn och ro fick mig att inse att jag har rasat på i ett alldeles för högt tempo. Jag orkar inte mer. Wille bara gråter på nätterna och vad gör man? Jag blir så arg och trött när jag måste bära omkring på honom, han är inte pytteliten längre. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag älskar honom, alla måste sova. Det känns som vi är tillbaka på ruta ett, när han vara lillebebis. Då fasade jag för nätterna och bara önskade att det skulle bli ljust ute. Nu känner jag samma sak, men det jobbiga är att det bara blir mörkare. Och Wille bara argare. Förhoppningsvis är det bara en period, och snart kanske han sover från 8 till 8 utan att vakna tusentals gånger och bums bita och slita i mina stackars bröstvårtor (som förresten inte är mina längre, de är BARA Willes). 


Näe. Om jag skulle skriva om något roligare...
Jag var hemma hos mamma och pappa en vecka och det var väldigt mysigt. Mamma hade tagit ledigt från jobbet och jag blev ompysslad hela veckan. Skönt. Wille fick uppleva den första snön och en galen morbro som flög fram över stockar och stenar på sin hemmabygda skoter (?). Läste ut Denise Rudbergs Jenny S. Nu har jag läst alla hennes böcker, utom den senaste, Matilde. Hon är urbra. Skönt att koppla av och glömma att man har en ettrig nattugla till son (mama loves you). Min nya bok i raden är Jag älskade honom av Anna Gavalda. Vi får väl se hur jag känner mig när den är färdigläst.

Varför i helvete spelar Rix Fm Jennifer Lopez? Sämst Sämst Sämst. (och så var vi där igen). Ni får helt enkelt stå ut med att jag är ett monster idag (inte ett mens-monster dock, när kommer den tillbaka förresten? Nån mamma som vet?) Dagens beslut: Jag ska aldrig mer lyssna på rix.

Jag kan förresten berätta en historia om Jennifer Lopez. När gick i åttan köpte jag hennes album och lyssnade på Play hela hela tiden, för jag tyckte att den var så bra. Jag var snyggast i världen och alla killar avgudade mig, speciellt en. You know who, Vilhelminas charmör nummer 1? Ja, jag blir nästan på lite bättre humör när jag tänker tillbaka på tiden som dagdrömmande åttåndeklassare, vilket flams. Men ändå så spännande. O, nu ska jag sluta yra. Och att jag hette FluffBubbelGumman på lunar...är nog inte såå spännande ändå.

ciao


RSS 2.0