Lazy

Jul och nyår har passerat och snart går vi ett nytt år till mötes. Jag har fått besked om att jag kommit in på sjuksköterskeprogrammet. Naturligtvis är jag jätteglad, samtidigt som jag funderar över om jag ska gå nu i vår, eller avvakta. Knivigt.

Wille sitter i badtunnan med sin morfar. Per, Sussi, Isak & Lina ska åka och spela innebandy. Markus och jag är inne och myser, äter godis och mår gott. Vi blir i Grönfjäll till fredag, jag börjar jobba kl. 21.00 på nyårsdagen och jobbar hela helgen. Eftermiddagarna ska vi förhoppningsvis spendera i vårt nya tillhåll med lite tapetfix och dylikt. Januarimånad kommer förövrigt bara bli en månad av flytt, pack och städ. Jag är full av förväntan!

Idag har vi varit ute hela dagen, trots kylan. Vi tog upp nät imorse, därefter åkte Wille skoter med Markus och sedan gick vi upp till kåtan ovanför vårt hus och åt lunch. Sedan följde någon timme av pulkaåkning och snöskottning. Eftermiddagen har vi spenderat med lite yatzy och ikväll ska jag se på Legally Blonde till Markus stora förtret.


;)


Jansson

Egentligen skulle jag ligga och sova just nu medan Wille vilar. Men jag blev pigg helt plötsligt, så när Markus kommer hem ska jag störta på affären. Jag måste snabbslänga ihop en Janssons frestelse, då jag blev attacksugen på ansjovis. Mums.

Torsdag igen

Jag var så fruktansvärt trött igår när jag gick till sängs att jag inte kunde sova. Så nu är jag lika trött som igår, om inte värre. Det måste vara det totalt värdelösa vädret som gör det! Vi är i alla fall hemma idag, jag och Wille, eftersom jag är ledig. Imorgon blir också en skön dag eftersom jag inte börjar jobba förrän klockan tre, då har vi hela morgonen på oss att se julkalendern, fika och kanske gå ut en liten sväng.

Det här blogginlägget är egentligen tillägnat min fantastiska lillebror Per som är på väg ned till Stockholm idag för att titta på en lägenhet. I tisdags fick han nämligen besked om att han kommit in på läkarlinjen på Karolinska. Helt fantastiskt! Jag är så himla glad för hans skull eftersom jag vet hur otroligt mycket han önskat och kämpat efter just detta. En väldigt fin julklapp och jag är helt övertygad om att han kommer bli en alldeles underbar läkare!



Vilken dag...

Jag är så fruktansvärt förkyld och det vägrar bli bättre. Idag skulle jag jobba men fick till och med ringa och sjukanmäla mig med förhoppning att jag piggnat på mig till torsdag och helgen. Wille har också varit på extremt dåligt humör. Om det beror på att han är krasslig fortfarande eller bara vaknat på fel ben vet jag inte, något har varit fel idag bara.

Imorgon är vi bjuden på middag till Erika & Emil i Bäsksele och efter det ska vi på badhuset... men tråkigt nog kan vi nog inte fara på grund av min förkylning. Jag vill inte riskera att behöva vara hemma fler dagar från jobbet, det har jag varken lust eller råd med.

I helgen var vi förresten och julhandlade i Övik. På fredagkväll blev vi bjuden på kalasgod middag hos Isak & Lina, sedan hyrde vi en film och såg idol. Lördagen flängde jag mest på stan, så jag blev alldeles svettig! (misstänker att det inte gjorde gott för min flunsa). På eftermiddagen gick Markus på hockey med några kompisar, jag var hemma hos Isak en stund men hälsade sedan på Caroline & Emelie. Vi raggade runt i Carros lilla bil en stund innan vi gick in på Harrys där vi dansade som galningar (inte heller jättebra). Strax efter midnatt tog jag bilen (alltså nykter) på Max, jag var både hungrig och hade sjukt ont i fötterna. Och hem till Isak för att sova. Efter ett besök på Rusta och Jysk dagen efter åkte vi hem. Sammanfattningsvis en bra, relativt lugn och effektiv helg. Att julklapparna är köpta och inslagna (nästan i alla fall) känns så himla skönt.


RSS 2.0