Dagen efter igår

Tack till alla som gratulerade mig igår på min födelsedag! Den var verkligen toppen, trots att Markus var sjuk och låg inne och mådde räv.

Jag gjorde så mycket smörgåstårta att det är det enda vi äter här hemma resten av veckan! Nu ska jag spurta tillbaka på jobbet.

Mitt i dagen

Kanske skulle jag sovit en liten stund till imorse, men det är inte så lätt när jag har en liten son som inviger sin nya timmerbil utanför sovrumsdörren. Jag ska istället ta en promenad medan han ligger och sover och Markus är hemma. Sedan ska vi åka lastbil upp till Vilhelmina till Willes stora glädje. Ja, jag ska erkänna att jag också tycker det är rätt mysigt.



Jag, Wille & Evelyn plockade blåbär en dag i augusti.

:)


Tisdag

Jag sitter hemma och försöker trycka in lite kunskap. Wille bygger ett garage och Markus stökar bort frukosten. Ska försöka jobba bort så mycket som möjligt under förmiddagen när Markus är hemma eftersom Wille har feber, Markus jobbbar eftermiddag, jag har fått för mig att göra någon indisk kyckling som jag såg på Tinas Cookalong, mamma kommer ikväll och jag jobbar natten. Så det är lika bra att brassa på.

Igår var Erika, Emil, Marlene, Freja & Arvid här och hälsade på. Tråkigt nog var Wille lite halvhängig, men vi hade mysigt ändå. Wille åt upp en årsförbrukning av chokladbollar bland annat.


Se så fina de är!




Helg igen.

Jag tycker tiden går så otroligt fort. Det känns som jag knappt hinner med att tänka under veckan för att det sedan ska bli helg igen, vardag och helg igen, and so on. Men det är bra, jag älskar som sagt fredagar och ännu mer fredagkvällar när jag får se idol (jag är besatt hörrni!). Bra, bra, bra, bra. Familjeunderhållning i mitt hjärta.

Det är lite tomt här hemma. Jag skjutsade Wille till Johan i Västansjö igår och Markus är och jagar. Och jag jobbar (går delad tur så jag är hemma på timmar nu). Bra, bra, bra bra. Idag är visst en jättebra dag! Har nyss ätit min goda fiskgryta så nu ska jag ta en liten tupplur innan jag ska till Linda och hälsa på, hon fyller 30! Hurra!


:)



Torsdag

Min lunch: En pepsi och en chokladbit. Väldigt påhittigt och nyttigt! Jag orkade verkligen inte bemöda mig att tänka på lunch imorse. Speciellt inte när jag har drivor med göra. Nyss har jag suttit två timmar och knåpat på två diagram som ett resultat av laborationen jag gjorde tidigare imorse. Det blev väldigt bra! Nu ska jag bara skriva en förklarande text och sedan voilá (!). Det tar sig!

Igårkväll kände jag en enorm bloggiver med hindrades av att blogg.se bestämt sig för att krångla precis när jag slog mig när vid datorn. Så de insprirerande och påhittiga inlägget som var på väg stoppades alltså i sista sekund, vilket var lite tråkigt. Jag gillar mig själv när jag får sådana "ryck".



Nej, om jag ska återgå till min gourmetmåltid.

Tisdag

Jag är dagavild, och visste nästan inte vart jag var imorse. Nu, däremot, är jag mig väldigt medveten om var jag befinner mig. Att sitta på lärcentrum är inte speciellt roligt alla dagar. Övervägde faktiskt att sitta hemma idag, men tog mitt förnuft tillfånga och knatade iväg. Det blev dock en kort dag, ska springa hem och äta och vidare på jobbet. Skönt med lite omväxling!

Mina fina höstkänslor håller i alla fall i sig. Det känns bara jättebra just nu!


Time for a nap

Okej, nu verkar det som att vi nästan bara sover här hemma, vilket inte är sant. Jag passar på att sitta vid datorn när Wille tar sin tupplur, men tänkte nu lägga mig på soffan själv och vila en stund.


Vi var förresten och invigde den nya fina lekplatsen tidigare idag.

Bra söndagsgöra!


"Heja skojsockan!"

Jag och Wille sitter och ser på ett hypat barnprogram där de enbart spelar klassisk musik och pratar högt om en "skojsocka". "På sockan finns en pizza, banaan och en liten fisk"... Små Einsteins hette det visst. Wille är dock nöjd så våra åsikter går isär. Men ändå... "skojsocka", vad är det för ord egentligen?



Dags för en kopp varmchoklad! Och en promenad kanske.

Godmorgon


Sleepy

Som ett resultat av den tidiga morgonen har Wille nu sovit över en timma i soffan, men nu hör jag att han ligger och småpratar: "jaga dattus eine", så jag antar att vi ska äta en tidigt lunch och hoppa in i bilen. Jag satt förövrigt och surfade runt på jakt efter söta bebiskläder till Carolines lilla tjej. Vet ni huuuuur mycket fint det finns?

Soft Boots Folklore Rose

 

Cap Folklore Rose




Såg dessa på Emmas blogg.
Superfina!



Saturday

Godmorgon lördag! Vi har morgonmys i soffan med barnprogram och doftljus. Även om det är trist när det börjar bli mörkt ute hösttid går det inte att sticka under stol med att det är fint när man kan börja tända ljus och små lampor. Ja, alla årstider har sin charm.

Idag ska vi göra en massa fika och åka ut till älgjägarna. Wille sa igår att han skulle "köra cheva och panga älg"... känns som en scen liknande den i Jägarna. Och nu blåste Wille ut alla ljusen! (så mycket för den morgonharmonin).


Trevlig lördag, tjohej

Fredag

Jag älskar fredagar, det är utan tvekan den bästa dagen på hela veckan! Idag sitter jag på lärcentrum, dricker en kopp kaffe (jag vet, det är lite töntigt att jag helt plötsligt börjat dricka kaffe, jag skyller på kylan) och äter en mandarin. Evelyn och jag sitter och småpratar över våra böcker. Jag fick tillbaka mina första inlämningsuppgifter igår med bästa betyg. Höll på att trilla av stolen eftersom det är rena grekiskan för mig... Men jag har en bra lärare, han heter Bengt och pratar skånska.



Wille sa igår att han hade en knapp på magen. En "pink-knapp". Jag kan inte annat än att tycka att det skulle vara den ultimata funktionen på naveln.


Girlie girl

Det har varit en bra onsdag med bebislycka. Caroline & Mikael blev stolta föräldrar till en söt liten flicka, hurra hurra!

Jag har suttit och studerat med Evelyn idag. Ibland när jag sitter nedskjunken i studierna slår det mig plötsligt: "Jag har ingen aning om vad jag håller på med". Det är lite halvkul. Jag har i alla fall skickat in mina första uppgifter, så nu återstår väl bara att hålla tummarna. Kemin är så väldigt intressant, samtidigt som det är så... obegripligt. Tur att jag har en smart lillebror.

Den första snön har kommit och jag har haft pirrande känslor hela eftermiddagen. Ungefär som när man väntar på att bli upphämtad av någon man är lite småkär i. Ja, ungefär som när Markus hämtade mig i Vilhelmina september 2003 i sin lilla guldfärgade bmw. Är det hösten tro? Ja, eller så är det bara min energi som börja komma åter.


Förresten, alla ni som sett mig idag och noterat att jag gått på ett lustigt sätt bör få veta att det beror på att jag var och spelade innebandy igår. Jag aktiverade mig alltså för första gången på väldigt länge, vilket känns... där bak.

RSS 2.0