Here we go again



Vad är det för fel på min dator? Varför kan jag inte sätta in bilden ovan i ett vanligt dokument i word?? fan fan fan

Chokladboll

Jag somnade som en sten när jag skulle lägga Wille ikväll. Varför? För att jag har haft en småjävlig dag. Olikt mig att vara pessimistisk, tycker ni inte? Haha. Dagen började fantastiskt, håret var fint, hyn glänste, Wille var på sitt allra bästa humör och vi var på dagis baara 15 minuter för sent. Jag kom på lärcentrum och läste i ungefär tre timmar innan det bara: PANG!, sa stopp. Och det har varit det sedan dess och jag har vänt och vridit på varenda lite hjärncell utan att komma en millimeter framåt. Det känns inte alltför glädjande. Jag kanske skulle behövt en whiskey för att slappna av lite.

Vi åt torsk till middag och hade chokladbollskalas på Willes rum efteråt. Ida var med också, men hon drack mest saft. Sedan "snabbduschade" Wille i 30 minuter och jag satt och tittade på. "Duscha tiiiilll" hela hela hela tiden, och jag hade huvudvärk och sa: ja, lite till. Varmvattnet kommer att ruinera oss! Sedan började det rutinmässiga kvällningen, tandtrollsjakt, barbapapa, barbapapa, barbapapa, barbalala, barbamama, pappatroll, knuttetroll, häxan maja-stina, välling, sova soffan, sova din säng, leka, sova överallt, äta mer välling, tuuuutte! Och jag somnar också, såklart. Häromkvällen vaknade jag dregglandes klockan 00.45 med alla kläder på, lampor och ljus var tända och teven spelade. Jag sover nog aldrig så gott som när jag får somna klockan sju!

Nu ska jag äta mer chokladbollar.

Godnatt.

and off they go

För någon timma sedan var jag och kramade Evelyn hejdå, igen... 



Eftersom dagen inte alls blev som jag planerat får jag ta den som den kommer. Öppnade kemiboken för 20 minuter sedan och dog nästan, så jag ska plocka undan lite och hämta Wille på dagis klockan tio eftersom han bums (!) skulle dit. Han och lilla dockan Ida. Ida väntar såklart i bilen och ärligt talat så orkade jag inte ta in henne utan hon får ligga därute i morgonkylan. Dock kände jag mig faktiskt tvingad att vända upp henne på rygg igår för att hon skulle kunna andas när jag upptäckte att hon låg nedtryckt i ryamattan i vardagsrummet.

Wille har förövrigt varit vaken inatt och levt high chaparall. Han skulle leka, sova i soffan, äta välling, tända alla lampor i sovrummet, ligga med huvudet i fothuset och allt annat konstigt som man kan ersätta sömn med. Jag höll mig otroligt lugn, kanske för att jag ätit så fruktansvärt med godis tidigare under dagen, vilket fick min mage att bli upp och ned. Kanske berodde Willes nattliga bråk på att vi (jag, wille och evelyn) tidigare under kvällen varit upp på vinden för att leta några böcker varpå Evelyn (jävligt klyftigt!) kastar ur sig någonting i stil med "här bor trollet!". Jag vet hur hemskt det är att vara mörkkrädd och jag är nästan säker på att jag hörde någon traska omkring där uppe inatt.

ni ser, här är det full syra.

Sommarhelg


Vi hälsade på Elin & Jonas i Umeå i fredags och besökte därmed Nolia igår. Därefter bestämde vi oss för att åka till Övik senare under kvällen, så idag har vi hälsat på Jim, Agneta, Jenny & Dan ute på Hornön. Mamma, pappa, Isak & Lina var också där. Det var bara Emma, Kristoffer, Per & Sussi som saknades för att helgen skulle bli alldeles fulländad!

:)









Det enda jag ångrar är att vi inte bestämde oss för att gå på Thomas Ledin! Varför köpte vi inte biljetter? Ibland är jag så korkad.


Fint


Hittade precis den här bilden på kameran. Den är från marknadsveckans allra första dag. Elin och Sofia, ni är så jättefina!



Yesterday





RSS 2.0