Ass

Wille har fått ett lektält som han envist skulle trycka in mig i imorse. Jag vet inte om det berodde på morgonrocken eller på all jävla choklad jag ätit den senaste tiden, men den där lilla dörren är inte att leka med! Puh!

Busy

Shit, jag somnar snart. Sitter på lärcentrum och skriver på mitt arbete som ska vara inlämnat på fredag. Har hunnit proppat i mig mängder med godis för att försöka hålla mig vaken och dricker till och med en kopp kaffe. Vad ska hända med min mage ikväll?

Senare i eftermiddag ska jag försöka låna ett par böcker på biblioteket i Vilhelmina. Börjar nämligen småhata internet lite. Inte orkar väl jag "granska kritiskt" utan tror på nästan allt jag läser. Speciellt jobbigt eftersom jag gillar Wikipedia så mycket och att min kärlek till uppslagssiten blev ifrågasatt av brorsan i helgen. Tydligen är den inte så bra som jag tycks tro. JAG BLIR SÅ BESVIKEN!

Annars börjar min hudfärg återgå till det normala efter min attacksolning i torsdag (surprise!). Bortsett från att det kliar som jag hade löss på kroppen känner jag mig ganska fräääsch.

hej hopp, jag äter plopp
(inte bara en, kanske femton)

Sushi

Min lunch har varit väldigt komiskt. Jag har proppat i mig en hel låda med sushi utan ens veta vad det är jag ätit egentligen. Här ser ni ett levande exempel på en kvinna som väldigt lätt faller för grupptryck. Det smakade okej, ja, riktigt gott faktiskt. Så, yes! Nu är jag en upplevelse rikare.



Jag posar så mitt huvud håller på att ramla av. Och Henrik, en av mina bästa vänner.

Wille


 


Idag fyller min lilla älskling två hela år. Fantastiskt!

 



Och H Ä R skickar mormor & morfar en hälsning.

Group












Jag sitter förövrigt på lärcentrum idag igen och har precis lärt mig världens längsta ord, transmissionselektronmikropskop. Shit pommes, säger jag bara. Det är bara att bita ihop.

Bonka

Låt mig tjata lite till...



< Anledningen till varför vi besökte Olearys


 



< Den är bilden är inskickad till "Jag mötte en kändis..."



< Emelie och Sanna. Bongts favorittjejer.





< Näsan var kvällens pussmun. Jag är faktiskt otroligt duktig på att flaxa snabbt och länge med borrarna.

Hysteriskt

Jag har skrattat så jag har ont i hela kroppen. Olearys kan gärna anställa Bengt Dahlqvist, bongt, bonka, daniel (mannen, myten, legenden) på heltid. Vilken fantastisk kille! (Varning för total ironi).



Något visdomsord efter helgen? Bättre en Bengt Dahlqvist på Olearys än en Pekka Heino i rumpan. (Jag vet att det bara är en person som hittar någon som helst mening med det här blogginlägget!) Hysteriskt!

Modström + Salem = kväll


Jag gillar Modström.
Och säger godnatt.





Bild: Modström




Och jag som helst av allt inte hade önskat något "swedish falukorvs party". Bara nya låten. Men det duger.


Yes?

Prisa gud i höjden och halleluja. Jag skriver på mitt andra blogginlägg för dagen! Om en timma ska jag hämta Wille och sedan försöka röra ihop någon slags gryta här hemma. Har absolut noll planer för kvällen, vilket retar mig. Det betyder att jag förmodligen kommer känna mig pressad att göra alla dessa husliga sysslor som bara måååste göras. Men okej då.

Och jag måste seriöst köpa mig en kamera. Det finns ingen återvändo!






Två väldigt stadsvana bruttor på en krog i huvudstaden.
Caroline förresten, vill du följa med på ett äventyr?
Du kan väl ringa mig någongång!
;)

Keeps getting better

Idag är en bättre dag än igår, då jag spenderade större delen av tiden surandes i en lastbilshytt. Jo, jag följde med Markus på jobbet och jo, naturligtvis började vi diskutera saker man inte ska diskutera när man sitter i en lastbil. Vi blev vänner i Svartbäcken (och hade då kört från åsele till umeå upp till vilhelmina och ned igen).

Hur som helst, I got news! På måndag börjar jag en ny kurs, biologi B, kul va? Mina lärare skulle skratta åt mig om de visste att jag läser samma ämne som jag fjantade bort för fyra år sedan. Personligen tycker jag att det är enormt ångestladdat, men spännande.

Dags för lunch!

RSS 2.0